E-Glober, Alibaba'nın Türkiye'deki resmi iş ortağı oldu

E-Glober, Alibaba'nın Türkiye'deki resmi iş ortağı oldu

Ekim ayında Türkiye'de kurulan E-Glober, Alibaba ile yaptığı anlaşmayla KOBİ'lerin uluslarası ticarete giriş yapmasını ve satışlarını artırmasını sağlamak istiyor.

Mehmet Ali Yalçındağ'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu E-Glober, Alibaba.com distribütörlüğünü esas alan bir şirket. Yapılan anlaşma çerçevesinde Alibaba.com’un Gold Supplier üyeliğinin Türkiye'deki satışlarını ve yerel müşteri hizmetleri yönetimi E-Glober tarafından gerçekleştirilecek. Müşteri ilişkileri de Alibaba.com ile işbirliği içinde yürütülecek.

Alibaba.com Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat'ın paylaştığı bilgilere göre Alibaba.com 2008 yılından beri Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusuna önem veren Alibaba yönetimi, Türkiye'den daha fazla KOBİ'nin Alibaba ile uluslararası ticarete katılmasını bekliyor.

E-Glober-Alibaba-Gold-Supplier

E-Glober Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ise ülkemizdeki yerel işletmelerin gerçek küresel oyunculara dönüşmeleri gerektiğini ve bu konuda ellerinden gelen desteği göstermek istediklerini paylaşıyor. E-Glober'in Ekonomi Bakanlığı dış ticaret teşvikleri konusunda da yol gösterici olduğunu ekliyor.

Alibaba ile henüz tanışmadıysanız veya Gold Supplier değilseniz detaylı bilgiyi e-glober.com adresinde bulabilirsiniz.

1448869060_Alibaba.com_Hangzhou_Kamp__s______in
E-Glober ve Alibaba Yönetimi Alibaba Hangzhou Kampüs'ünde.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.