Bulutistan, KOBİ'leri en uygun buluta taşımak istiyor

Bulutistan, KOBİ'leri en uygun buluta taşımak istiyor

Bulut bilişim teknoloji sağlayıcılarının (Microsoft, Turkcell, KoçSistem vb.) çözümlerini tek elden sunan Bulutistan.com, pazara hareket getirmek ve kurulum aşamasında aldığı yatırım desteğiyle hızlı bir çıkış yapmak istiyor.

Microsoft ve Turkcell'deki üst düzey yöneticilik tecrübelerinden sonra Bulutistan'ı kuran Orçun Özalp ve Begim Başlıgil Bulutistan'ı kısaca 'bulut broker'ı olarak tanımlıyor. Bulut sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve desteği konularında hizmet veren girişim, KOBİ’lere yüzde 80’e varan tasarruf imkanı sunduğunu vaad ediyor.

Bulut çözümleriyle verimliliğin yüzde 50 artırılabileceğini söyleyen Bulutistan da 'kullandığın kadar öde' yöntemiyle hizmet veriyor ki son yılların trendinin bu olduğunu söylemek mümkün. Zira bu model küçük şirketlerin de iş hacmine göre bulut sistemlerine geçiş yapmasını sağlıyor.

Bulutistan Bulut Bilisim

İlk yatırım yabancı bir fondan

Kuruluş aşamasında yabancı bir yatırım fonundan yatırım desteği aldığını öğrendiğimiz ama detaylarını alamadığımız Bulutistan, şu anda Türkiye'deki bir çok önemli bulut sağlayıcısıyla çalışıyor. Bu avantajla da şirketlere en uygun çözümü teklif edebiliyor ve KOBİ'lere çeşitli fırsatlar da sunuyor.

Eğer siz de bulut bilişime geçiş yapmak veya hizmet sağlayıcınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız bulutistan.com'a göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.