Liveshop, fiziksel mağaza deneyimini görüntülü görüşme yoluyla e-ticarete taşıyor

Liveshop, fiziksel mağaza deneyimini görüntülü görüşme yoluyla e-ticarete taşıyor

İsveçli Intaktus'un interaktif video toplantı çözümü LiveShop, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Rusya'dan sonra Türkiye pazarına da LiveShopTurkiye.com ile giriş yaptı.

Yüzyüze toplantı deneyimini dijital ortama taşımak isteyen Liveshop'un geliştirmiş olduğu özel dokunmatik cihaz, görüntülü görüşme üzerinden alışveriş deneyimi sunuyor. E-ticaretten turizme kadar birçok sektöre hitap eden Liveshop, dönüşüm ve satış oranlarını belirgin oranda artırmayı hedefliyor.

Bu sistemi kullanan şirketler öncelikle Liveshop'a ürünlerini yüklüyor. Ardından müşteri temsilcisi, görüntülü ve sesli bağlatı kuran kişinin ihtiyaçlarına göre ilgili ürünleri ekrana getiriyor.

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi sürükle-bırak yöntemiyle ürünleri gösteren ve detaylarını paylaşan müşteri temsilcisi, müşterinin mimiklerini de yorumlayarak alışverişin seyrine yön verebiliyor.

Müşterilerle satıcıları dijital bir odada buluşturan Liveshop, fiziksel mağaza deneyiminin hizmet anlayışını mümkün olduğunca e-ticarete taşımış oluyor.

Liveshop'un geliştiricisi Intaktus, Gartner'ın raporuna göre 2018 yılında dünyanın ilk 500 şirketinin yüzde 20’sinin videoyu müşteri hizmet kanalı olarak kullanması beklediğini paylaşıyor ve bu alandaki öncülerden biri olmak istiyor.

Erdoğan Atay Yatırım Holding A.Ş. iştiraki Cemametriks de Liveshop Türkiye distribütörü olarak bu trendi Türkiye'de yaygınlaştırmak istiyor. Bu deneyimin e-ticarete yeni bir ivme kazandırıp kazandırmayacağını önümüzdeki dönemde görmeyi ümit ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.