Zaman limitli selfie uygulaması Timit 100 bin dolar yatırım aldı

Zaman limitli selfie uygulaması Timit 100 bin dolar yatırım aldı

Zaman limitli selfie uygulaması Timit, Amerikalı yatırımcı Tim Draper'dan 100 bin dolar tohum yatırım aldı.

Tim Draper tarafından Silikon Vadisi'nde kurulan girişimcilik programı Draper University öğrencisi olan iki genç Remmelt van Tol ve Shin Liang tarafından kurulan zaman limitli selfie uygulaması Timit, dünyanın ilk zaman limitli mesajlaşma uygulaması olarak kendini konumlandırıyor.

San Francisco merkezli bu girişim, kullanıcıların bir fotoğraf çekmesini ve buna bir zaman sınırı koyarak arkadaşlarınızla paylaşmanızı istiyor. Eğer mesaj Timit uygulaması üstünden süre geçmeden cevaplanırsa, karşı taraf fotoğrafınız görünür kılınıyor ve Timit karşı taraf fotoğrafınızı görürken onun da bir selfiesini çekiyor ve size yanıt olarak gönderiyor. Böylece fotoğrafınızı gören kişinin tepkilerini de görebilmeniz mümkün oluyor.

Şimdilik sadece AppStore mağazasında iOS platformu için yerini alan Timit, özellikle Snapchat'e benzeyen ancak kendine özgü farklılaştığı "zorunlu ve limitli zamanda cevaplama" özelliğiyle gençler arasında oldukça popüler hale gelebilir. Timit uygulamasının iOS sürümü buradan indirilebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.