hrBeyond: İnsan kaynaklarında video temelli karar destek platformu

hrBeyond: İnsan kaynaklarında video temelli karar destek platformu

Pilott'un 3. dönem girişimlerinden biri olan hrBeyond; şirketlerin işe alım süreçlerini 'akıllı' hale getirerek işe alımlarda adayların video mülakatlarını analiz ediyor ve insan kaynakları departmanlarının işini kolaylaştırmaya çalışıyor.

Hatırlayan okuyucularımız olacaktır, yatırımcı sunumları sonrası Pilott 3. döneminde ilk 3'e girmeyi de başaran girişim; Mükremin Çetinkaya ve Hidayet Tunç tarafından kurulmuş.

Kendisini 'insan kaynakları karar destek platformu' olarak tarif eden hrBeyond; kurucu ekibin bizzat yaşadığı bir problem sonrası ortaya çıkmış. Başlarda video mülakatları analiz aderek ön liste oluşturabilen hrBeyond; sonrasında insan kaynakları alanında bir video analiz platformu haline gelmiş.

herbeyond-ekran-goruntusu

Ücretlendirme ilan sayısına göre

İnsan kaynakları departmanlarının iş ilanını ve adayların video mülakatlarında aranacak kriterleri paylaştığı hrBeyond; bizzat kendisinin geliştirdiği altyapısıyla beraber bu video mülakatları analiz ediyor ve adayları belirlenen kriterlere göre raporluyor.

Özellikle yüksek sayılarda işe alım yapan şirketlerin fayda sağlayabileceği hrBeyond; insan kaynakları profesyonellerine özel bir karar destek platformu olarak yalnızca ilan sayısına göre ücretlendirme yapıyor.

Hizmet sektörüne odaklanılıyor

Özellikle hizmet sektörüne odaklanan hrBeyond, Türkiye'de en yüksek sirkülasyonun bu alanda olduğunun altını çiziyor. Hizmet sektöründe yaşanan hatalı işe alımların verimlilik ve kazancı direkt olarak etkilediğinin altını çizen kurucu ekip; hrBeyond tarafından adayların mizaç ve sosyal yetkinliklerinin derecelendirilmesinin insan kaynakları departmanlarına büyük kolaylık sağladığını düşünüyor.

'People analytics' alanında, öncelikli olarak 'HR analytics' konusuna odaklandıklarını dile getiren hrBeyond kurucuları; gelecekte hem hrBeyond'un oyun ve sosyal uygulamalarla içiçe geçeceğini hem de 'people analytics' alanında çalışmalarına devam edeceklerini söylüyor. Sizleri girişimle ilgili gelişmelerden haberdar edeceğiz.

(Görsel kaynak: Stokkete/Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.