Webrazzi Arena 2015'in şampiyonu Twentify!

Webrazzi Arena 2015'in şampiyonu Twentify!

Bu yıl Webrazzi Summit 2015 konferansımızda Startup Lounge içinde 50 girişim kendini katılımcılara kendilerini tanıttı. Bu girişimler arasından seçilen 12 girişim de Webrazzi Arena yarışması için sahneye çıktı ve jüri karşısında sunum yaptı. Jüri değerlendirmesi sonucunda Webrazzi Arena girişim yarışmasının bu yılki şampiyonu, sahadan bilgi toplaması gereken firmalarla akıllı telefon kullanıcılarını bir araya getiren kitle kaynak platformu Twentify oldu.

Bindi Karia, Brendan Baker, Melih Ödemiş ve Emre Kurttepeli'den oluşan jürinin sorularını yanıtlayan girişimler arasından 3 kazanan girişim sırasıyla; Twentify, Evreka, Segmentify oldu. Bu 3 girişim TechCrunch Disrupt London içindeki Startup Alley'de yer alma hakkı kazandı.

İyisahne'nin Segmentify ile aynı puanı aldıktan sonra ikinci değerlendirme sonucunda ilk 3 dışında kaldığını da paylaşalım. İŞte ilk üçteki girişimler:

Twentify: Twentify, sahadan bilgi toplaması gereken firmalar ile akıllı telefon kullanıcılarını bir araya getiren bir kitle kaynak platformu.

Evreka: Sensörleri sayesinde atık toplama sistemleri için gerçek zamanlı optimizasyon çözümleri sunuyor.

Segmentify: E-ticaret ve içerik sitelerinin kişiselleşmiş önerilerle dönüşüm optimizasyonu yapmasını sağlayan bir bulut çözümü.

Webrazzi Arena sahnesine çıkan girişimlerin detaylarını Webrazzi Arena etiketi altında ve kısa tanıtımlarını da aşağıda bulabilirsiniz. Diğer yarışmacı girişimlerin kısa listesiyse şöyle:

  1. Ekmob: Ekmob saha ekipleri veya operasyonları için verim ve performans odaklı mobil öncelikli projeler çözümler üreten yazılım firması.
  2. Gaaraj: Aracın yoksa Gaaraj’ın var.
  3. İyi Sahne: Sanatçıların verdikleri hizmetleri detaylarıyla listeleyerek internet üzerinden satın alınabilmesini sağlayan topluluk temelli bir pazaryeri.
  4. Kullanıcı Ajansı: Kullanıcı Ajansı satış ve dönüşüm oranlarını arttırmak için ürününüzü gerçek kullanıcılarla deneyimlediğiniz bir platformdur.
  5. Otsimo: Otsimo, otizmli çocuklara eğitsel oyunlar ve bu çocukların ailelerine Big Data analizine dayalı öneriler sunmayı amaçlayan bir platformdur.
  6. Pubinno: Pubinno mükemmel içeceğe ulaşmak için teknoloji ve tasarımı içecek sektörü ile buluşturuyor.
  7. SOR’UN: Çağrı merkezlerinin WhatsApp’ı SOR’UN ile telefon başında beklemeyin. Soru ve taleplerinizi markalara anında mesaj olarak iletin.
  8. ComPay: Bankaların internet şubesi üzerinden çalışan güvenli ödeme platformu.
  9. Viviso: TV yayıncılarının hedeflenebilir reklamlar yayınlamasına imkan tanıyan teknolojik altyapı sunuyor.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.