Pubinno: Akıllı içecek otomatıyla ideal ve hızlı içecek sunumu vaat ediyor [Webrazzi Arena]

Pubinno: Akıllı içecek otomatıyla ideal ve hızlı içecek sunumu vaat ediyor [Webrazzi Arena]

Webrazzi Summit 2015'in son gününde Webrazzi Arena'da sunum yapan en ilginç ürünlerden biri Pubinno idi. Nesnelerin interneti kategorisinde sınıflandırabileceğimiz Pubinno, kendini 'mükemmel içeceğe ulaşmak için teknoloji ürünü' olarak tanımlıyor.

Altı kişilik bir ekip tarafından (Can Algül, Kemal Dumlupınar, Necdet Alpman, Dilek Karasoy, Umut Karapınar ve Murathan Güzel) geliştirilen Pubinno, içecek sunuma yeni bir yorum getiriyor. Geliştirilen Beerpoint adlı ilk ürün kişilerin kendi içkisini en iyi şekilde alabileceği bir ürün olarak pazara sunuyor.

Pubinno Beerpoint

Pubinno, 2,5 milyar dolarlık ve akıllı olmayan içecek pazarını akıllı hale getirmek istiyor

İçecekleri en iyi ve hızlı şekilde dolduran bir ürün olan Beerpoint, montaj ve robotik kontrolü kendisi geliştiriyor. İlk müşterisini bulan ve şu anda 70 bin dolar kazanan Pubinno, ABD'de paten başvusu yapmış durumda ve yeni ürün patent başvurusuna hazırlanıyor.

Küresel içecek endüstrisinin 2,5 trilyon olduğunu paylaşan Pubinno, geleneksel satış yöntemlerinin yanısıra pazardaki bir kaç rakiple mücadele ediyor.

Webrazzi Arena'dan yaklaşık 2 hafta sonra Y Combinator'a aday adayı olan Pubinno'yu dilerseniz detaylıca inceleyebilir, dilerseniz de girişimin Webrazzi Arena sahnesinde yaptığı sunumu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.