Webrazzi Summit 2015 için katılımcı rehberi

Webrazzi Summit 2015 için katılımcı rehberi

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2015 geldi çattı! Yarın başlayacak konferans için heyecan artarken Webrazzi Summit 2015 katılımcılarının daha iyi bir konferans deneyimi yaşayabilmeleri için yapmaları gerekenleri alt başlıklar halinde listelemek istiyoruz.

Bu yıl ilk kez 2 gün şeklinde gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'te katılımcıları oldukça dolu bir program ve yoğun bir akış bekliyor. Yoğun bir akış diyoruz çünkü Webrazzi Summit 2015 bünyesinde 2 büyük salona ek olarak Startup Lounge, Webrazzi Arena workshop odaları da katılımcıların ilgisine sunuluyor. Dolayısıyla 21 Ekim Çarşamba'dan önce 2 gününüzü detaylıca planlamanızı tavsiye ediyoruz. ;)

Son olarak; Webrazzi Summit 2015'i Twitter'da #Webrazzi15 hashtag'iyle takip edebilirsiniz, tüm resmi duyuru ve haberlerse tabii ki @Webrazzi'de olacak.

Startup Lounge'u ziyaret edin

Startup Lounge alanında 10'larca girişim 2 gün boyunca sizi bekliyor olacak. Türkiye girişimcilik ekosisteminden çok sayıda önemli ismi/girişimi ağırlayacak olan Startup Lounge alanında tüm girişimlerin standlarını gezebilir, ayrıca girişim sunumlarını Startup Lounge sahnesinde izleyebilirsiniz. Girişim sunumları gün boyunca Startup Lounge sahnesinde olacak, detaylar için takipte kalın.

Bu arada Startup Lounge'da yer alacak girişimlerden bir tanesinin yapılacak halk oylaması sonucunda Webrazzi Arena katılımcısı olacağını da söyleyelim. Söz konusu oylama için gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.

Webrazzi Arena'yı kaçırmayın!

Birbirinden değerli 12 yerli girişimin yarışacağı Webrazzi Arena; 22 Ekim'de, yani konferansın ikinci günü, saat 3'ü 20 geçe başlayacak. Bindi Karia, Dalton Caldwell ve Emre Kurttepeli gibi isimlerin juri koltuğunda oturacağı Webrazzi Arena'yı takip etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Programınızı oluşturun

İki güne ve 4 farklı salona yayılan Webrazzi Summit 2015 programını sitemizde detaylıca inceleyebilirsiniz. Dilerseniz katılmak istediğiniz oturumları program üzerinde işaretleyebilir (üzerine tıklayarak) ve sonrasında da programın hemen altında yer alan 'programını oluştur' butonuna tıklayabilirsiniz. Her gün için tekrarlamanız gereken bu işlem sonrasında kendinize özel Webrazzi Summit 2015 programnıza -.pdf formatında- sahip olabilirsiniz.

Borsa İstanbul Gong Töreni ilk gün sabah 09:05'te

Bu hafta Borsa İstanbul'da Gong Webrazzi için çalacak! Webrazzi Summit sahnesinde; Borsa İstanbul Özel Pazar Direktörü Recep Bildik ve Arda Kutsal'ın saat 09.05'te çalacağı Gong için sahnede bazı değerli isimlerin daha yer alacağını belirtelim.

Konferasın mobil uygulamasını kullanın

Daha iyi bir konferans deneyimi için yapmanız gereken şeylerden biri de Webrazzi Summit 2015 mobil uygulamasını indirmek. Konuşmacılara, sponsorlara ve konferans programına kolayca ulaşabileceğiniz mobil uygulamamızda ayrıca diğer katılımcılarla iletişim kurabilir, ve konferans sırasında son dakika gelişmelerini anlık bildirimler halinde alabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2015 mobil uygulamasına sahip olmak için izlemeniz gereken adımlar şu şekilde;

  1. Bizzabo’nun Android veya iOS uygulamasını cihazınıza indirin
  2. Bizzabo’ya halihazırda üyeyseniz üye girişi yapın ya da üye olun (Bizim tavsiyemiz LinkedIn hesabınızla uygulamaya giriş yapmanız yönünde)
  3. Bizzabo içinde ‘Webrazzi’ ya da ‘Webrazzi Summit’ gibi bir arama yaparak Webrazzi Summit 2015 konferansını uygulama içinde bulun ve e-posta adresinize gelen kod vasıtasıyla topluluğa (‘network’) giriş yapın (kodunuz ulaşmadıysa [email protected]'a yazabilirsiniz)

Workshop Odalarına göz atmayı unutmayın

Webrazzi Summit 2015 bünyesinde tam 8 saatlik workshop düzenlenecek. Detaylara program üzerinden bakabilir, ilgi alanlarınıza göre bu workshop'lardan dilediklerinize katılım gösterebilirsiniz.

Webrazzi Summit'e Uber'le ücretsiz ulaşım imkanı

Wyndham Grand Levent’te gerçekleşecek konferansımıza UBER’le 60 TL’ye kadar olmak üzere ücretsiz bir şekilde gelip gidebilirsiniz. 60 TL gidiş ve 60 TL dönüş olmak üzere 120 TL’lik ücretsiz kullanım hakkı sunan hediye kodu ile İstanbul’un hemen hemen her yerinden ücretsiz olarak şoförlü araçla Webrazzi Summit’e ulaşabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için ‘webrazzisummit’ kodunu Uber uygulaması içinde tanımlamanız gerekiyor.

Sürpriz performans!

Webrazzi Summit 2015 sahnesi hepinizin yakından tanıdığı ünlü bir ismi ağırlacak. 21 Ekim Çarşamba günü Piri Reis salonunda saat 16.30'da gerçekleşecek olan bu sürpriz performansı kaçırmayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.