Star Wars Battlefront betasıyla heyecan yarattı

Star Wars Battlefront betasıyla heyecan yarattı

star-wars-battlefrontYılın son ayları hem Star Wars hayranları hem de oyunseverler için heyecanlı geçecek gibi görünüyor. EA Games'in uzun süredir beklenen oyunu Star Wars Battlefront geçtiğimiz perşembe günü beta olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyunun beta versiyonunun yalnızca 4 gün oynanabilir olacağını duyuran EA Games daha sonra bu süreyi bir gün daha uzatma kararı aldı. Ve bu süre zarfında oyun, 9 Milyondan fazla indirilerek EA Games'in en fazla indirilen Beta'sı olma rekorunun altına imza attı. Oyuncular tarafından sıkça Battlefield ile kıyaslanan Star Wars Battlefront gelmiş geçmiş en iyi FPS oyun olmaya aday gibi görünüyor.

DICE'ın yapımcılığını üstlendiği oyun, görsel anlamda neredeyse Star Wars filmlerini aratmıyor. Aldıkları geri dönüşlerin önemli olduğunu belirten EA Games, oyunun Amerika'da 17 Kasım'da, Avrupa'da ise 19 Kasım'da satışa sunulacağını duyurdu.

GameSpot tarafından hazırlanan Star Wars Battlefront Beta videosu, oyunun en yüksek grafik ayarlarında nasıl bir görsel şölen sunacağı hakkında fikir verebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.