Microsoft'tan dizüstü bilgisayar sürprizi: Surface Book

Günün sürpriz sayılabilecek haberi, Microsoft'un Surface Book'la birlikte dizüstü bilgisayar segmentine hızlı bir giriş yapmaya karar vermiş olması.
Microsoft'tan dizüstü bilgisayar sürprizi: Surface Book

Microsoft'un uzun süredir beklenen tanıtım etkinliği başladı. Günün sürpriz sayılabilecek haberi, Microsoft'un Surface Book'la birlikte dizüstü bilgisayar segmentine hızlı bir giriş yapmaya karar vermiş olması.

Surface Book, ayrılabilir bir ekranla birlikte geliyor. Parmak ve kalem hareketlerine farklı reaksiyonlar verebilen 13 inçlik ekrana sahip Surface Book, performans olarak da ümit vadediyor. Cihazda son nesil Intel Core işlemci ve GDDR5 bellekli Nvidia GPU bulunuyor.

Macbook Pro'dan iki kat daha hızlı olduğu iddia edilen Surface Book, bugüne kadar yapılmış en ince ve en hızlı dizüstü bilgisayar olarak tanıtıldı. Kasa magnezyum alaşımlı.

ABD'de yarından itibaren 1499 dolardan ön siparişe çıkacak ürün 26 Ekim'den sonra raflarda yerini alacak. Surface Book'un Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

Surface Pen

surface-PenMicrosoft'un yeni Surface'leriyle birlikte gelen en önemli yeniliklerden birisi de Surface Pen. Gerçek bir kaleme daha benzer biçimde tasarlanan Surface Pen, 1024 seviyeli bir hassasiyete sahip. Surface Pen, akranlarından farklı olarak bir silgiye sahip. Kalemle yapılacak işlemler için ekrana dokunma gereksinimi ortadan kaldırmak isteyen ekip ayrıca kalemin üzerine bir sağ tuş butonu da eklemiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.