Küçük bir startup'ta CTO olmak

Bu sene Webrazzi Summit'in çok değerli ve şahsen benim de heyecanla beklediğim bir konuşmacısı var. Birçok online servisi birbirine bağlayabildiğiniz ve bunu yaparken de hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymayacağınız Zapier'in kurucu ortağı Bryan Helmig iki farklı oturumumuzda konuşmacı olmak için Webrazzi Summit'e geliyor.

Bryan'ın yapacağı konuşmaları özel olarak tasarlıyoruz ve bunların bir tanesi benim de çok hoşuma giden bir başlığa sahip: "Küçük bir startup'ta CTO olmak"

Zapier'i bilmeyenler çok şey kaçırıyorlar ve hemen şimdi incelemeliler. Özellikle teknik bir kişi değilseniz, mesela pazarlamayla ilgileniyorsanız, Zapier'le tanışmadığınız her gününüz kayıp diyebilirim. Gerçekten! :)

Örnek veriyorum, e-posta listenize kayıt olan kişiyi otomatik olarak CRM'inize de yazdırmak ya da anketinize cevap veren bir kişiyi Google Drive'daki dökümanınıza işlemek Zapier'le birkaç tıkla yapılabiliyor. İsterseniz birkaç örneğe kendiniz göz atın.

Böyle bir şirketin kurucu ortağı ve hatta CTO'su olduğunuzda haliyle sözünü ettiğim başlıkta anlatacak çok şeyiniz oluyor. Bunların hepsinin üstüne bir de bu konuya kafayı takıp, farklı şirketlerin CTO'larını da mülakata aldıysanız o zaman iyice fazla tecrübe aktarabiliyorsunuz. Özetle, Bryan Helmig'in bu konuşması kaçmaz.

CTO olmak değil de Zapier'i nasıl kullanacağınızı mı öğrenmek istiyorsunuz?

Yazımın başında paylaştığım gibi Bryan Helmig konferansta iki farklı oturumda konuşmacı olacak. Biri bahsettiğim gibi CTO olmak üzerine, diğeri ise Zapier'e derinlemesine gireceği özel bir oturum. İkinci oturumunda anlatacaklarını Bryan sizler için şöyle özetledi:

Kullanıcılarınız ürününüzle çılgın şeyler yapmak istiyorlar ama siz istedikleri her özelliği sürekli geliştiremezsiniz o zaman yepyeni ve görülmemiş yeni kullanım alanları yaratmak için API'leri ve Zapier gibi servisleri kullanmalısınız.

Kısacası, ister CTO olun, ister kullanıcılarına hizmet veren bir yazılım girişiminin kurucusu ya da yöneticisi olun, ister profesyonel olarak web tabanlı servisleri yoğun olarak kullanıyor olun, Webrazzi Summit'teki yerinizi hemen ayırtmalı ve Zapier kurucusu Bryan Helmig ile birlikte onlarca değerli konuşmacımızın anlatacaklarını yerinde dinlemeli, geleceğe dahil olmalısınız.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.