Detox ile Facebook'taki haber akışınızı ilgi çekici haberlerle yer değiştirin

Detox ile Facebook'taki haber akışınızı ilgi çekici haberlerle yer değiştirin

Panda Network bünyesinde geliştirilen Detox, Facebook haber akışınıza müdahale ederek sosyal ağda normalde görmeniz gereken içeriği ilgi çekici haberlerle yer değiştiriyor.

Firefox, Google Chrome ve Safari üzerinde çalışabilen Detox'u kullanmanız için tek yapmanız gereken kullandığınız tarayıcı için eklentiyi indirmek ve Facebook'u ziyaret etmek.

Panda ekibi tarafından bir hackathon projesi gibi Cuma günü başlanan ve 4 günde geliştirilen Detox'ta detaylı bir ayarlar sayfası bulunuyor. Bu sayfada haber akışınızda hangi haber kaynaklarından içerik görmek istediğinizi belirleyebildiğiniz gibi Detox'un ne zaman aktif olacağını zamanlayabilmeniz de mümkün. Örneğin Pazartesi ve Salı günü sabah 9'dan akşam 8'e kadar 'detox'um' aktif olsun diyebiliyorsunuz.

Detox ile Facebook haber akışınıza düşen içeriklerde beğen butonu ya da yorum yapma imkanı bulunmuyor ancak aynı yerde her bir içeriğin ne kadar paylaşıldığı ve yorum aldığı bilgisi yazıyor.

detox-gorsel

Aslında bir başka tarayıcı eklentisi olan Panda'daki haber içeriklerini Facebook'unuzda görmenize olanak tanıyan Detox, kısa bir süre önce yayına girdi. Product Hunt'ta da kendine yer bulan girişimin oldukça ilgi gördüğünü ve günün ikincisi olarak sıralandığını söyleyebiliriz.

Facebook detox'ları artık daha verimli ve planlı

Sosyal ağlar için 'detox yapma' meselesi aslında uzun zamandır gündemde olan bir konu. İlla ki sizin de etrafınızda belirli bir süre için sosyal ağlardan çekilen arkadaşlarınız vardır. :) Detox ile Facebook 'detox'unuzu' çok daha verimli ve planlı olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Son olarak; global boyuttaki yazılım/tasarım dünyasının büyük çapta ilgi gösterdiği ürünler ortaya çıkaran Panda Network'ü takip etmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.