İş analizi trendlerinin konuşulacağı BAistanbul konferansı 3 Kasım'da düzenleniyor

İş analizi trendlerinin konuşulacağı BAistanbul konferansı 3 Kasım'da düzenleniyor

BA-Works tarafından düzenlenen BAistanbul konferansı 3 Kasım 2015 tarihinde Çırağan Sarayı’nda düzenleniyor. BA-Works’ün 10. yılına özel olarak hayata geçirilen uluslararası konferansta yerli ve yabancı yüzlerce profesyonel iş analizi odağında bir araya gelecek.

Şirketlerin iş birimleri ve IT ekiplerinin iş ve teknoloji hedeflerini, en son iş analizi teorilerini, kendi tecrübe ve case-study'lerini tartışacağı oturumlarda sektörün lider şirketlerinden konuşmacılar yer alacak. Bu yılki konuklar arasında McKinsey&Company'de kıdemli uzman görevinde bulunan Oliver Bossert, Bank Of America'da İş Analizi Müdürü olan Özge Doğuç ve Hotels.Com'un teknoloji direktörü olan Narek Alaverdyan bulunuyor.

Bu yıl konferansta ayrıca “Dijital Çağda İş Analizi ve İnovasyon” ile “Finans ve Sigortacılık Sektörlerinde İş Analizi" konularının tartışılacağı paneller de yer alıyor. "İş Analizi Teknikleri ve Araçları", "İş Analizi Yönetiminde Agile ve Lean Yaklaşımlar", "Bilgi ve Kurumsal Mimari" gibi merak edilen konular da diğer oturumlarda konuşulacak.

BA-Works tarafından Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO’ları, CIO, İş Birimi ve İş Analizi Yöneticilerinin katkılarıyla hazırlanan “Türkiye İş Analizi Raporu”, konferansın açılışında açıklanacak. 3 Kasım 2015 tarihinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek olan konferansa 5 Ekim'e kadar erken kayıt avantajlarıyla buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.