Pandora, günlük 1 dolara reklamsız abonelik modelini tanıttı

Pandora, günlük 1 dolara reklamsız abonelik modelini tanıttı

Çevrimiçi radyo servisi Pandora, ilk duyurusunu 6 ay önce yaptığı yeni reklamsız abonelik hizmeti Pandora One Day Pass'i nihayet tanıttı. Artık Pandora'da günde 1 dolara reklamsız müzik dinlemek mümkün olacak.

ABD, Avustralya ve Yeni Zelanda'da hizmet veren Pandora, dijital müzik piyasasında özel bir yere sahip ve sektördeki sert rekabet karşısında ayakta durmaya devam ediyor. Yeni tanıtılan günlük abonelik modeli ise ABD'deki kullanıcılara sunuluyor ve Pandora kullanıcılarına 1 dolara 24 sat boyunca reklamsız müzik dinleme imkanı tanıyor.

Albüm/sanatçı üzerinden değil de müzik türleri üzerinden yayın yapan Pandora, hali hazırda ücretsiz uygulamalarıyla kullanılabiliyor. Reklamsız kullanmak istendiğinde ise aylık 5 dolar, yıllık 55 dolar gibi bir ücret ödemek gerekiyor. Yeni çıkarılan Pandora One üyeliği ise Pandora severlere farklı bir seçenek olarak sunuluyor.

Pandora One aboneliği reklamsız müzik dinlemenin yanı sıra daha fazla şarkıyı atlamak gibi ek özellikler de sunuyor. Bu model her ne kadar aylık aboneliğe göre oldukça pahalı görünse de parti gibi sosyal etkinliklerde Pandora severlerin ilgisini çekeceği düşünülüyor. Diğer yandan bu modelin diğer ücretli aboneliklere geçişi arttırması da bekleniyor.

Pandora One aboneliğinin iOS ve Android uygulamaları üzerinden 10 Eylül itibarıyla kullanılabileceğini de eklemeden geçmeyelim.

Pandora radyo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.