Acer'dan 'oyun tableti' Predator 8

Berlin'de düzenlenen IFA 2015 fuarında Acer tarafından görücüye çıkartılan yeni ürünlerden biri de Acer'ın oyunculara özel olarak geliştirdiği tablet modeli Predator 8.
Acer'dan 'oyun tableti' Predator 8

acer-predator-8Berlin'de düzenlenen IFA 2015 fuarında Acer tarafından görücüye çıkartılan yeni ürünlerden biri de Acer'ın oyunculara özel olarak geliştirdiği tablet modeli Predator 8.

'Dünyanın ilk oyun tableti' ifadesiyle duyurulan cihaz 8 inçlik ekrana sahip. Bunun dışında bir tabletten en büyük farkı dış görünüşü. Cihazın dört köşesinde hoparlör mevcut. Fırçalanmış alüminyum arka yüzeye sahip tablet, yine arka taraftaki Predator logosuyla da oyuncuların seveceği türden bir tasarıma sahip.

1920x1080 çözünürlüğü destekleyen tablet 2GB RAM'e sahip ve standart olarak 32GB veya 64GB'lık hafıza seçenekleri bulunuyor. Bununla birlikte, microSD desteğine de sahip olan Predator 8, Intel Atom x7 işlemciye sahip. 8.7mm kalınlığındaki cihazın ağırlığı ise 350 gram. Bu da tableti oldukça hafif ve dış görünümüyle de ilgi çekici bir tablet haline getiriyor.

Bu yılın Kasım ayında piyasada olması beklenen ürünün fiyatının 300 dolar civarında olması bekleniyor. Tahmini Avrupa satış fiyatı ise 900-1000 TL arasında olacak. Cihazın resmi tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.