Apple, 9 Eylül'de dokunmatik kalemli iPad Pro ve yeni iPad Mini'yi de tanıtabilir

Apple, 9 Eylül'de dokunmatik kalemli iPad Pro ve yeni iPad Mini'yi de tanıtabilir

Apple'ın iPhone 6S'i tanıtması beklenen 9 Eylül'deki etkinliği yaklaşırken yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Sızan bilgilere göre 9 Eylül'de iPad Pro ve iPad Mini 4 de tanıtılacak.

9to5Mac'in haberine göre Apple, iPhone 6S ve Apple TV 4 ürünlerinin yanında iki yeni iPad modelini de tanıtacak. Bunlardan iPad Pro, MacBook boyutunda bir tablet olacak ve şirketleri hedefleyerek pazara çıkacak. Apple'ın son dönemde Cisco ve IBM gibi kurumsal işbirliklerine imza attığını hatırlanacak olursa, iPad Pro'nun satış grafiğinin şimdiden tahmin edilebileceği bile söylenebilir.

Dokunmatik kalem yeniliği

iPad Pro'nun ForceTouch destekli bir dokunmatik ekran kalemi ve daha güçlü hoparlörlere sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. iPad Pro'nun Ekim sonunda erken sipariş kampanyasıyla satışa sunulacağı ve Kasım ayında mağazalara ulaşacağı iddia ediliyor.

Daha iyi bir iPad Mini

9 Eylül'de sahneye çıkması beklenen diğer iPad modeli iPad Mini 4 ise iPhone 6S gibi çok heyecan verici gözükmüyor. Klasik olarak bir önceki modelden daha ince ve daha güçlü bir iPad Mini ile karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

Son olarak 9 Eylül'de Webrazzi Editörü Noyan Ayan'ın da San Francisco'da olacağını da paylaşalım ve etkinlik gününe kadar yeni haberlerin gelip gelmeyeceğini beklemeye devam edelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.