Agile Turkey Summit bu yıl yeni konseptiyle 5-11 Ekim arasında düzenleniyor

Agile Turkey Summit bu yıl yeni konseptiyle 5-11 Ekim arasında düzenleniyor

Türkiye ve bölge ülkelerdeki en büyük Agile etkinliklerinden olan Agile Turkey Summit bu yıl bir hafta sürecek yeni konseptiyle 5-11 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Etkinlik bu yıl yine sektörün önde gelen konuşmacılarını ağırlamanın yanında haftaya yayılmış olarak ücretli/ücretsiz eğitimler, workshop’lar, seminerler ve networking etkinliğine sahip olacak.

Agile Turkey Summit’in bu seneki ana teması "Kurumsal Çevik Dönüşüm" olarak belirlenmiş. İlk olarak 2013 yılında düzenlenen etkinkinlik bu sene “The Agile Week” kapsamında 5 Ekim - 11 Ekim tarihleri arasında her gün eğitim, workshop, Agile Talks ve Agile buluşması yapılacak. Agile Turkey Summit'in ana konferansı ise 9 Ekim tarihinde Grand Cevahir Hotel Convention Center'de düzenlenecek. Bu yıl düzenlenecek olan zirveye Michael Feathers, Nick Obolensky, Jurgen Appelo, Ahmed Sidky ve Gunther Verheyen gibi ünlü yazarların yanında, Google, Scrum.org, Spotify, Logo, Türk Telekom, Havelsan ve Riot Games gibi şirketlerden gelecek üst düzey konuşmacılar kendi yaşadıkları Agile Dönüşüm süreçlerini, karşılaştıkları sorunları, ortaya çıkan problemleri nasıl aştıklarını katılımcılarla paylaşacaklar.

İlki 2013 yılında 200’e yakın katılımcı ile gerçekleşen etkinliğin ikincisine 2014 yılında 400’den fazla kişi katılmıştı. Bu sene düzenlenecek olan etkinliğe ise 100’den fazla şirketten 650’den fazla kişinin katılması bekleniyor. Agile Turkey Summit 2015 konferansı ve “The Agile Week” ile ilgili detaylı bilgileri buradan alarak etkinliğe kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.