Yenilenen Jet Şube, online tahsilat sistemiyle 300 KOBİ'ye ulaştı

Yenilenen Jet Şube, online tahsilat sistemiyle 300 KOBİ'ye ulaştı

2014 yılında Murat Saç ve Emrah Işıklı tarafından kurulan Jet Şube, Türkiye'de küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik online tahsilat altyapısı sunuyor. Geçen bir yıllık sürede hızla büyüdüğünü söyleyen Jet Şube, geçtiğimiz Haziran ayında Enyak adlı bir şirkete satıldı. El değiştirmesiyle birlikte yeniden yapılanma sürecine giren Jet Şube, bugün bir diğer girişimci Burak Aytekin tarafından yönetiliyor. Online tahsilat sisteminin Türkiye'de 300'den fazla KOBİ'ye ulaştığı belirtilen girişimin aylık ortalama işlem hacmi ise 650 bin lirayı geçmiş.

jetsube ekran

İnternetten ödeme almak isteyen işletmeler için halihazırda piyasada çok sayıda farklı yerel ve küresel araç var. Bu sistemlerin işletmeler tarafından kolaylıkla entegre edilmesini sağlayan Jet Şube altyapısı, Türkiye'de 10'un üzerinden bankanın kredi kartı, PayPal ya da Mail Order ile ödeme almasını sağlıyor. Jet Şube, müşteri taleplerine göre alternatif ödeme sistemlerini yazılımlarına entegre etmeye devam ettiğini söylüyor. Jet Şube, esnek altyapısıyla Arzum Küçük Ev Aletleri gibi yaygın bayi ağına sahip büyük ölçekli firmalar için de çözümler üretebildiğini belirtiyor.

jetsube ekran2

Web tabanlı bir servis sunan Jet Şube, mobile tam uyumlu. Girişimin en önemli iddiası ise işletmelere olabildiğince yalın ve kullanımı kolay bir servis sunmak. Müşterilerini "paket karmaşasıyla uğraştırmadan", tüm müşterilerine tek bir ürün sunan Jet Şube, tahsilat işlemlerinin kolay, zahmetsiz ve ekonomik olabileceğini göstermek amacıyla teknolojiler üreten bir girişim olarak tanımlıyor kendini. Bu, girişimin ilk etapta hızlı büyümesine yardımcı olsa da, Jet Şube'nin zaman içinde ürünlerini çeşitlendirerek, farklı ihtiyaçlara uyarlaması kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.

Webrazzi Okurlarına İndirim

Jet Şube'yi denemek isteyen okuyucularımıza özel bir kampanya düzenleyen girişim, bu adresten kayıt olduktan sonra, https://webrazzi-kampanya.jetsube.com adresinden ödeme  yapan ilk 50 Webrazzi okuruna JetŞube Online Tahsilat Sistemini 25 Eylül'e kadar yüzde 50 indirimli olarak sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.