Y Combinator, 2016 kış dönemi için 13 Ekim'e kadar başvuru alıyor

Y Combinator, 2016 kış dönemi için 13 Ekim'e kadar başvuru alıyor

Y Combinator Kış 2016 programı için başvurular açıldı. Ocak-Mart 2016 döneminde başlayacak olan programa katılmak isteyen girişimlerin 13 Ekim 2016 tarihine kadar online başvurularını Y Combinator'a iletmeleri gerekiyor.

28 Ekim'de başvuru sonuçlarını açıklayacak olan Y Combinator, ilk elemeyi geçen girişimleri 9-16 Kasım tarihleri arasında buluşmak üzere Silikon Vadisi'ne davet edecek. Girişimlerin Y Combinator ile birebir görüşmelerinin ardından, yatırım alıp almadıkları, yatırım almaları durumunda Y Combinator'ın nasıl bir ortaklık teklifiyle girişimlere yaklaştığı netleşecek. Online başvuruyla ilgili detaylar için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Y Combinator, Webrazzi'nin Türkiye'den girişimler ve yurt dışından yatırımcılar arasında gönüllü arabuluculuk yaptığı ve yapmaktan belki en çok keyif aldığı kurumların başında geliyor. Dünyanın en etkili girişim hızlandırma programlarından biri olan Y Combinator'ın o dönemde iki ortağı olan, Kirsty Nathoo ve Qasar Younis'i geçtiğimiz yıl Webrazzi Summit'te ağırlamış ve girişimcilerle buluşmalarını sağlamıştık. Qasar Younis, Summit'e katılımından bir süre sonra Y Combinator'da COO'luk görevine terfi etmişti.

Y Combinator, bu yıl da Webrazzi Summit'te izleyiciler ve girişimcilerle buluşacak. Webrazzi Summit 20155'te Y Combinator'ı Stanford'lı ortaklarından, App.net'in kurucusu olarak tanınan Dalton Caldwell temsil ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.