PayPal One Touch Türkiye'nin de aralarında olduğu 13 Avrupa ülkesinde kullanıma açıldı

PayPal One Touch Türkiye'nin de aralarında olduğu 13 Avrupa ülkesinde kullanıma açıldı

PayPal'ın kullanıcıları için ödemeleri daha hızlı yapabilmelerine olanak sağlayan platformu One Touch, aralarında Türkiye'nin de olduğu 13 Avrupa ülkesinde kullanıma açıldı. Daha öncesinde yalnızca Kanada, Birleşik Krallık ve ABD'de kullanıma açık olan servis böylece aktif olduğu ülke sayısını 16'ya çıkarmış oldu.

One Touch sayesinde kullanıcılar PayPal bilgileri ile sisteme bir kez giriş yaptıktan sonra One Touch entegrasyonu bulunan siteler üzerinden tek tuşla satın alma işlemi yapabiliyorlardı. Bu özellik ile kullanıcıların her satın almalarında aynı veya farklı sitelerde tekrar-tekrar kullanıcı bilgileriyle giriş yapmasına gerek kalmıyordu.

PayPal'ın yaptığı açıklama göre One Touch şu anda Internet Retailer 500(Internetin en büyük 500 perakendecisi) listesinde yer alan 250'den fazla şirket tarafından kullanılıyor buna ek olarak dünya genelindeki yüzbinlerce e-ticaret sitesi de One Touch'ı kullanıyor.

Son dönemin popüler ve hızlı büyüyen ödeme sistemleri servisinden bir tanesi olan Stripe'ın da rakibi olan One Touch aynı zamanda Apple Pay ve Android Pay'in de rakibi konumunda. PayPal'ın avantajı ise bu servisi çok önceden geliştirerek hali hazırda dünyada onbinlerce kullanıcıya sahip olması ve işletmelere entegre ettirmiş olması.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.