ininal mobil uygulaması Cüzdan ile akıllı telefonlara geldi

ininal mobil uygulaması Cüzdan ile akıllı telefonlara geldi

2015 başında mobil ve sanal POS özelliklerini pazara sunarak kurumsal müşterilerden talep formu toplayan ininal yeni yayınladığı mobil uygulaması ininal Cüzdan ile kullanıcıların ininal hesaplarını akıllı telefon ve tabletlerinden kolayca yönetebilmesini ve yeniliklerden haberdar olmasını sağlıyor.

Daha öncesinde Android versiyonu bulunan uygulamanın yeni yayınlanan iOS uygulaması ile iki büyük platformda da yerini almış oldu. Uygulamaya varolan e-posta ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ininal kart bakiyenizi ve kart hareketlerinizi görüntüleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda kullanıcılar uygulama üzerinden hızlıca yeni hesap açarak, açtıkları hesaba sahip oldukları ininal kartları da ekleyebiliyor.

Bildirimler bölümü üzerinden ininal kampanyaları, indirimleri ve son duyuruları kullanıcılara gösteren uygulama ayrıca kullanıcıların kartlarına yükleme yapabilecekleri en yakın noktaları da gösteriyor. Daha önce ininal hesabı olmayan kullanıcıların da ‘Yeni Kayıt’ bölümünden yeni hesap açabildiklerini son olarak belirtmiş olalım. ininal Cüzdan uygulamasını iOS kullanıcıları buradan, Android kullanıcıları ise buradan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.