NewCo İstanbul katılımcıları ofislere Uber'le gidecek

NewCo İstanbul katılımcıları ofislere Uber'le gidecek

Bugüne kadar New York, Barcelona, San Francisco ve Amsterdam gibi şehirlerde organize edilen ve genç girişimcilerin büyük çaplı şirket ofislerini ziyaret edebilmelerini sağlayan NewCo Festivali, bu sene İstanbul'a geliyor. 20 Ekim tarihinde ilk kez İstanbul'da düzenlenecek olan festivalin Türkiye iş ortağı ise; Webrazzi.

newco-istanbul-yaziicigorsel

Genç öğrencileri ve girişimcileri hedefleyen NewCo İstanbul Festivali; THY, Volt, Zomato, Mobilike, Kariyer.net, iyzico ve n11.com gibi çok sayıda merak edilen markanın ofislerini bu kitleye açıyor. Bir gün içerisinde dilediğiniz kadar ofisi ziyaret edebildiğiniz festival bünyesinde ayrıca 'Meet-up' ve 'VIP Dinner' gibi bazı küçük etkinlikler de bulunuyor.

NewCo İstanbul Festivali hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve bilet satın almak için ist.newco.co'yu ziyaret edebilirsiniz.

Festival katılımcılarına özel Uber kampanyası

NewCo İstanbul Festivali'nin destekleyenleri arasında yer alan Uber; katılımcılara özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanyaya göre sadece yeni Uber kullanıcıları için geçerli olacak şekilde; katılımcılar festival günü ilk yolculuklarında 30 TL'ye kadar indirim kazanıyor. Kampanyadan yararlanabilmek için 'NEWCOIST' kodunu da Uber uygulaması içinde tanımlamanız gerekiyor.

Bunun dışında NewCo İstanbul Festivali’nin destekleyenleri arasında bulunan MooF, ScorpShiftDelete.Net, Uber ve Userspots‘a da ayrıca teşekkür ediyoruz. Eğer siz de NewCo İstanbul Festivali'nin sponsoru olmak istiyorsanız bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu sene ilk kez İstanbul’da düzenlenecek olan NewCo İstanbul Festivali’yle ilgili detaylar için ist.newco.co’yu ziyaret edebilir, Eventbrite üzerinden etkinliğe bilet satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.