SPONSORLU

Evidea çalışanları siparişleriniz için yarışıyor!

Evidea çalışanları siparişleriniz için yarışıyor!

E-ticaret sektörünün ‘zamanında sipariş ulaştırma’ konusu, Evidea’nın yeni kampanyasıyla keyifli bir yarışma haline gelmiş. Fevreka Ajans imzalı dijital kampanya, rekabet ve hızlı teslimat üzerine kurgulanmış. En hızlı teslimatı yapmak için birbiriyle yarışan Evidea çalışanları, yarışma öncesi antrenman görüntüleri ve iddialı röportajlarıyla son derece hırslı gözüküyor.

Teslimat Savaşları, sürükleyici kurgusuyla Evidea’nın 10.000 m2’lik deposunu ve sipariş sürecini göstermeyi başarıyor. Bu sayede tüm teslimat sürecine dair güven yaratan kampanya, hızlı teslimat algısını da hedef kitlesine aşılıyor.

yarismadan-gorsel

Yarışmayı takip etmek için teslimatsavaslari.com adresine giriyorsunuz ve yarışmayı kimin kazanacağını tahmin ediyorsunuz. Kazanan yarışmacıyı doğru bilirseniz ödül kazanma şansı yakalıyorsunuz. Böylece siz de bu savaşın taraflarından biri haline geliyorsunuz. #teslimatsavaşları hashtag’inden tarafların desteklendiği kampanyanın ilk 2 yarışması sonuçlanmış. Şimdiye kadar iPad, iPhone gibi ödüllerin verildiği yarışma, yeni yarışmacıları ve MacBook ödülüyle devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.