Disrupt London 2015 bu yıl 7-8 Aralık'ta düzenleniyor

Disrupt London 2015 bu yıl 7-8 Aralık'ta düzenleniyor

ABD'nin en popüler teknoloji bloglarından Techcruch, girişimcilik dünyasını bir araya getirdiği Disrupt adlı etkinliğinin Londra ayağını bu sene 7-8 Aralık tarihleri arasında düzenleyecek. Webrazzi olarak Disrupt London 2015'in medya sponsorlarından biriyiz ve ilginizi çekecek bir kaç bilgiyi paylaşmak istiyoruz.

Hemen belirtelim geçtiğimiz yıllarda Disrupt Europe olarak düzenlenen etkinlik bu sene Disrupt London adıyla düzenleniyor. Ancak içerik konusunda bir değişiklik yok, hatta gelişen bir program var. Avrupa'nın yanısıra (Türkiye dahil) MENA'ya da hitap eden etkinlikte bu sene de önemli girişimcileri ve yatırımcılar yine Disrupt London 2015'te bir araya gelmeyi bekliyor.

Techcrunch, bu sene de girişimcilik yarışması Startup Battlefield ile girişimciler için önemli bir sahne hazırlıyor. Yüzlerce girişim arasından seçilecek 15 finalist Avrupa'da başta olmak üzere Silikon Vadisi'ne kadar adını duyurabilecek.

Startup Alley'de girişimlerini Avrupa'ya tanıtmak isteyen girişimcilereyse güzel bir haberimiz var. Bu sene Webrazzi Arena'nın kazanı da Londra'daki Startup Battlefield'a katılma hakkı elde edecek.

Disrupt London 2015 kapsamında düzenlenen yazılımcıları hedef alan Hackathon ise 24 saat içinde yepyeni ürünlerin üretileceği bir heyecan yaşatacak ki geliştiriciler bu sayede Techcrunch'ta boy gösterme şansı da elde edecek.

Eğer 7-8 Aralık için bir planınız yoksa şu anda 1 bilet fiyatına 2 bilet almak için şuradaki formu doldurabilirsiniz. Ama henüz karar veremiyorsanız Techcrunch Disrupt London 2015 ile ilgili güncellemelerimizi takip etmeye devam edin. ;)

Son olarak ABD'deki okuyucularımız için Techcrunch Disrupt SanFrancisco'nun 21-23 Eylül'de düzenleneceğini hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.