Dünyanın en büyük online alışveriş adreslerinden store.apple.com tarih oldu

Dünyanın en büyük online alışveriş adreslerinden store.apple.com tarih oldu

Dünyanın en büyük online alışveriş sitelerinden birine ev sahipliği yapan store.apple.com alan adı tarih oldu. Dünya genelinde 40 ülkeden yılda 1 milyar kişinin ziyaret ettiği online mağazasını baştan sona yenileyen Apple, alışveriş deneyimini Apple.com'a taşıdı.

Yerel mağazaları da kapsayan yenilikle birlikte Apple Türkiye online mağazasına artık apple.com/tr/ adresinden ulaşıldığını görmek mümkün. Bununla birlikte store sekmesini de ortadan kaldıran Apple, Apple.com'da alışverişi genele yayıyor. Ürün sayfalarında, ürün incelemeleriyle birlikte satın al butonu görülebiliyor.

apple.com yeni

Sayfanın tepesinde siparişleriniz, satın aldıklarınız, favorileriniz gibi farklı ürünleri bir arada bulabileceğiniz bir alışveriş çantası sizi Apple.com gezintiniz boyunca takip ediyor. Böylelikle kullanıcıların ürünler arasında gezinirken satın alma işlemini ayrı bir portal yerine doğrudan ürün sayfasında halletmesi mümkün hale geliyor.

iphone aksesuar

Eskiden olduğu gibi Mac, iPhone, iPad ve Watch gibi ana ürünlere kendi kısa yollarından erişebileceğiniz Apple.com'da arama ikonunu tıkladığınızda aksesuarları görebiliyorsunuz. Yeniden tasarlanan bu bölümde Apple ve üçüncü parti üreticiler tarafından sunulan aksesuarları kategoriye göre arayabiliyor ya da belirli konseptlerde bir araya getirilen ürünleri inceleyip, satın alabiliyorsunuz.

Yeni mağazanın başta kullanıcı deneyimi olmak üzere, mobile uyum, dönüşümü arttırma gibi avantajları olabileceği aşikar. Bununla birlikte Apple, yeni mağazasıyla bir ürün lansmanından önce online mağazasının kapanma geleneğine de son verecek gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.