DJI, başlangıç sınıfı drone modeli Phantom 3 Standard'ı duyurdu

DJI, başlangıç sınıfı drone modeli Phantom 3 Standard'ı duyurdu

En büyük drone üreticilerinden DJI, bugün yeni bir drone modelini kullanıcılara tanıttı. DJI Phantom 3 Standard ismini taşıyan yeni model, drone kullanmaya yeni başlayacak ve az tecrübesi olan kullanıcıları hedefliyor.

DJU Phantom 3 Standard, 2.7K HD çözünürlüğünde bir kameraya sahip ve tek bir şarjla 25 dakika boyunca havada kalabiliyor. Kamera aynı zamanda bir pusulaya sahip bu özelliğiyle havada video kaydı yaparken kamerasını sabit tutmasını ve daha başarılı kayıt yapmasını sağlıyor. Yeni model ayrıca kullanıcıların havadaki canlı görüntüyü tek tuşla cep telefonlarına aktarabilmelerine ve kayıt yapabilmelerini olanak sağlıyor.

Üzerinde standart olarak GPS ve Wi-Fi ile gelen DJI Phantom 3 Standard, şirket tarafından daha çok başlangıç-orta seviye arasındaki kullanıcılar hedeflenerek üretilmiş. Buna yönelik olarak da DJI kullanıcılara bu modeliyle basitleştirilmiş bir sürüş deneyimi sunuyor. Yurtdışı satış fiyatı 799 dolar olarak belirlenen DJI Phantom 3 Standard'ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.