Windows 10'un yayınlanmasına 24 saatten az kaldı!

Windows 10'un yayınlanmasına 24 saatten az kaldı!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10 Pasifik Standart Zamanı (PST)'na göre 28 Temmuz 9PM'de (TSİ 29 Temmuz 11:00) ilk bilgisayarlara yüklenmeye başlanacak.

Windows 8 ve 7 kullanıcısı olup, Windows 10 güncellemesi için önceden kayıt olan ve uygun bir donanıma sahip olan kullanıcılar içinse Microsoft, Windows 10 ön yükleme aracını bilgisayarlara kurmaya başlamış durumda. Microsoft, Windows 10'u 8 ve 7 kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlayacağı için oldukça yüksek bir talep bekliyor. Bu yüzden kullanıcıları yoğunluk sırasında mağdur etmemek için yüklemeleri blok halinde yapacak, kullanıcılar tamamı çıkar çıkmaz Windows 10'a direkt olarak erişemeyecek.

Windows 10 ile birlikte daha önce yayınladığı işletim sistemlerinden bambaşka bir profil çizen Microsoft, yeni sistemiyle birlikte birçok politikasını ve stratejisini de yenilemişti. Tek platform olarak mobil, konsol ve bilgisayarlarda çalışacak olan yeni işletim sistemi içerisinde tamamen yenilenmiş web tarayıcısı Edge, akıllı asistan Cortona ve 2025'e kadar ücretsiz güncelleme desteğiye birlikte geliyor. Windows 10 ile birlikte gelecek olan tüm önemli yenilikleri buradan okuyabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.