Facebook haber akışı artık detaylı olarak kişiselleştirilebilecek

Facebook haber akışı artık detaylı olarak kişiselleştirilebilecek

Günlük 1 milyara yaklaşan aktif kullanıcıya sahip olan Facebook, insanların bağlılığını diri tutmak için yaptığı güncellemelere bir yenisini daha ekledi. Artık Facebook'ta haber kaynağını kişisel tercihlere göre şekillendirmek mümkün olacak.

Henüz duyurulan güncellemeyle Facebook haber kaynağına düşen içerikler tamamen kişiselleştirilebilecek. Kullanıcılar haber akışını yönlendirme konusunda daha fazla yetkiye sahip olacak. Kullanıcılar ilk sıralarda hangi arkadaşlarının ve sayfaların gönderilerini görmek istediğini belirleyebilecek. İstemediği kullanıcıları yeni ayar menüsünden kolayca takip etmekten vazgeçebilecek.

Kullanıcılar son bir hafta içerisinde haber kaynağında yer alan ve takibi bırakılan arkadaşlarla sayfaların listesi görüntüleyebilecek ve ayarlama yapabilecek. Kullanıcılar önceden beğenilmiş sayfalar doğrultusunda ilgi alanlarına uygun yeni sayfaları keşfedebilecek.

1.44 milyar aylık aktif kullanıcısının 1.25 milyarı mobilde de aktif olan Facebook, tanıtım videosunda da mobili öne çekmiş ve uygulama üzerinden haber akışının nasıl kişiselleştirilebileceğini açıklamış.

Facebook'un halen ciddi bir rakibi yok ama çalışanlarına dağıttığı kırmızı kitapta yazılan hedeflere bağlı hareket ettiğini ve kendini önemli alanlarda geliştirdiğini görebiliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.