Fransa'nın ünlü girişimcileri Molotov ile TV'yi özgürleştirmeye hazırlanıyor

Fransa'nın ünlü girişimcileri Molotov ile TV'yi özgürleştirmeye hazırlanıyor

"Aptal kutu"dan sonra "smart" etiketini alıp oturma odasında başrolü kimseye kaptırmasa da TV artık eskisi gibi değil, en azından yeni nesil için. Çünkü mobil yeni nesil açısından TV fazla hantal. Fransa'nın tanınmış girişimcileri Canal+ kurucu ortağı Pierre Lescure ve Fransa'nın en popüler sinema sitesi AlloCiné kurucu ortağı Jean-David Blanc, bunun için TV'nin eski moda arayüzünü suçluyor. İkili yeni girişimleri Molotov ile TV izleme deneyimini baştan aşağı değiştirmek istiyor.

Molotov'un diğer yenilikçi TV girişimlerinden en önemli farkı yüzlerce kanal ve binlerce programla gittikçe şişmanlayan TV içeriğini hedeflemesi. Bugün izleyiciden bağımsız bir şekilde akışına bırakılan içeriği kullanıcı duyarlı hale getirmek isteyen Molotov, belki en iyi TV için Spotify girişimi şeklinde tanımlanabilir.

TV içerikleri için yayıncı ağlarla görüşmeleri sürdüren Molotov'un ürünüyle ilgili henüz çok fazla detay yok. İnsanların istedikleri zamanda, istedikleri yerden, istedikleri TV içeriğine ulaşmasını sağlamayı planlayan Molotov'un uygulaması akıllı telefon, laptop ya da tablette kullanılabiliyor.

Molotov, bu yaz beta sürümünü Fransa'da açmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.