Parrot yeni drone modellerini tanıttı

Fransız drone üreticisi Parrot, ürün yelpazesini yeni modellerle birlikte geliştirmeye devam ediyor.  Artık sadece havada uçan değil, karada ve denizde de yol alabilen drone modelleri üretme amacıyla yola çıkan Parrot, hem büyük hem de küçük çocuklara hitap eden mini drone serisiyle farklı segmentlerde de satış yapmaya ve yeni drone modellerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Parrot'ın mini drone serisi toplamda 13 farklı drone sunuyor. 15 Haziran tarihinde başlayacak olan Paris Air Show'da da bir stand açacak olan Fransız girişim Parrot, mini drone modellerini Temmuz ayından itibaren satışa sunmayı hedefliyor. Parrot, son tüketicilere hitap eden ve oyuncak drone kategorisinde nitelendirebilecek eğlence amaçlı bu drone serisi, diğer Parrot modelleri gibi FreeFlight3 uygulamasıyla akıllı telefonlar üstünden kontrol edebilecek.

Her biri farklı fiyatlara sahip olacak olan drone modellerinin fiyatları da değişken ve Temmuz 2015'ten itibaren raflardaki yerini alması bekleniyor. Parrot'un yeni drone modelleriyle ilgili fikir sahibi olmanızı açısından yeni Mini Drone serisinden 4 ana kategoriyi sizlerle paylaşıyoruz. Seride yer alacak tüm modelleri aşağıdaki videolarda izleyebilirsiniz.

Parrot Hydrofoil

Suda yol alabilen bir drone modeli olan Hydrofoil, 169 Euro'luk fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Drone, suda da hareket edebilmesi adına özel bir sisteme ve suda batmaması için özel bir tasarım dinamiğine sahip.

Parrot Night

Gece uçuşu da yapabilen bir seri olan Parrot Night serisinin üstünde ışıkları olan modelle gece uçuşu yapabilmek de mümkün oluyor. Böylece akşam saatlerinde de bu oyuncaklarla oynamak ve etrafı aydınlatmak mümkün. Bu drone serisinin fiyatı 129 Euro olacak.

Parrot Cargo

Parrot'ın Mini Drone serisi içerisindeki bu seri, en temel ihtiyaca yönelik olarak hazırlanan drone modellerini içeriyor. Ufak dokunuşlar ve tasarım değişiklikleri yapabileceğiniz Cargo modellerinin fiyatının 99 Euro olması bekleniyor. Bu açıdan fiyat anlamında ulaşması en kolay olan drone modellerinden birisi olacak.

Parrot Jumping Race

Parrot tarafından bugüne dek hazırlanan hava araçları akla gelse de, Parrot karada da yol alan drone'lar üretmeye zaten başlamıştı. 199 Euro'dan satışa sunulacak olan iki tekerlekli drone modellerini birbiriyle yarıştırırken oldukça eğlenceli

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.