Yellow Pages daha geliştirilmiş teknoloji ve hizmetlerle DataWorks altında toplanıyor

Yellow Pages daha geliştirilmiş teknoloji ve hizmetlerle DataWorks altında toplanıyor

Türkiye'de uzun zamandır faaliyette olan Yellow Pages özellikle Orta Doğu'da büyük bir yeniden yapılanmaya giderek kendi sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Bunun son adımlarından biri olarak şirket müşterilerine sunduğu hizmet ve teknolojileri güncelleyerek DataWorks şirketi adı altında topladı ve Yellow Pages'i marka olarak yeniden konumlandırdı.

DataWorks’i kuran kişi, Yellow Pages’ın ortaklarından Wayne Foster. Kanada’nın en büyük telekomünikasyon firması Bell Canada’da ve şu anda Yellow Pages Group olarak bilinen Kanada Yellow Pages’ta uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra Kahire’de Mısır Yellow Pages’a geçmiş. Ardından Orta Doğu bölgesinde hızlı bir büyüme yakalayan yeni grubun liderliğini üstlenen Foster bu bölgedeki 5 ülkede faaliyetleri organize etmiş ve yönetmiş.

Şimdi Türkiye’de Yellow Pages'in sunduğu hizmetleri ve kalitesini bir üst basamağa taşımak isteyen Wayne Foster, bölgenin değişen yapısına ve dinamiklerine cevap vermek amacıyla Yellow Pages’ı da içine alarak DataWorks’ü kurmuş.

DataWorks Genel Müdürü Semin Özmoralı'dan aldığımız bilgilere göre bu dönüşümden sonra Yellow Pages hayatına marka olarak devam edecek. DataWorks, bildiğimiz ve tanıdığımız Yellow Pages hizmetlerini, altyapıya yapılan yeni yatırım ve yeni global teknoloji ortaklıklarıya geliştirerek verecek. Yıllardan beri Türkiye ve bölgedeki KOBİ'lerin ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yanıt verdiklerini ve bunun getirdiği büyük bir know-how'a sahip olduklarını söyleyen Özmoralı, bundan sonra da DataWorks ile sahip oldukları know-how'ı data üzerinde yapacakları yeni çalışmalarla zenginleştireceklerini belirtti.

DataWorks ile KOBİ’lerin dijitalleşmesine odaklanacaklarını aktaran Özmoralı, Yellow Pages’in yurtdışındaki deneyimlerini KOBİ'lere ulaştıracaklarını ve tıpkı yurtdışı Yellow Pages’larda olduğu gibi dijital pazarın sunduğu fırsatlara hızlı, kolay ve kabul edilebilir bütçelerle ulaşmaları için kilit ürün ve platformlar sunacaklarını aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.