Dinamo Elektrik, M2M ile akıllı enerji izleme servisini başlattı

Dinamo Elektrik, M2M ile akıllı enerji izleme servisini başlattı

Dinamo Elektrik Aktif Enerji Servisi2014 yılı sonunda sizlere tanıttığımız yeni nesil elektrik tedarikçisi Dinamo Elektrik, makineler arası iletişim (M2M) temelli dijital bir yeniliğe daha imza atıyor.

Lisanslı bir dağıtıcı olan Dinamo Elektrik, Turkcell'in Akıllı Enerji İzleme Servisi sayesinde elektrik tüketimlerinin anlık izlenebilmesini sağlayacak. İşletmeler, farklı yerlerdeki şubelerinin reaktif enerji tüketimini de takip edebilecek ve faturalara yansıyan reaktif kullanım cezalarına karşı erken önlem alınması mümkün olacak.

Dinamo Elektrik Genel Müdürü Gönen Özuysal, abone sayısı hakkında rakam vermiyor ama ilk 5 ayda 100 binden fazla kişinin dinamoelektrik.com'u ziyaret ettiğini ve  'dijital modeller üzerine kurulu tam bir servis şirketi' olmak istediğini söylüyor. Dinamo Elektrik abonesi olmayan tüketicilerin de Akıllı Enerji İzleme Servisi'nden faydalanabileceğini ekliyor.

Sözü daha fazla uzatmadan Akıllı Enerji İzleme Sistemi hakkında detayları ve ücret bilgisini Dinamo Elektrik'in web sitesinde bulabileceğinizi belirtelim. Türkiye'de de bu gibi 'eski köye getirilen yeni adetlerin' ve akıllı ev sistemlerinin yaygınlaşmasını umut ettiğimizi bir kez daha paylaşalım. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.