Yenilenen Hepsiburada.com'un beta versiyonu yayında

Yenilenen Hepsiburada.com'un beta versiyonu yayında

Hepsiburada.com'un yaklaşık bir yıldır devam eden yenilenme sürecinde sona yaklaşılıyor. Bunun ilk ve en önemli işaretiyse Hepsiburada'nın, yeni web sitesinin beta versiyonunu yayına alması oldu.

Hepsiburada.com adresine giden ziyaretçileri, beta yayınını görmeye davet eden şirket, kullanıcı geri dönüşlerine göre tasarım sürecinde iyileştirmelere ve yeniliklere devam ediyor. Beta versiyon, yenilenen Hepsiburada.com'un son hali olmasa da olması gereken iyileştirmelere gidildiğini ve web sayfasını günümüz standartlarına yaklaştırdığını söyleyebiliriz. Zira, yenilenen sayfa, Türkiye'nin en kalabalık e-ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada'yı font değişimi, yazıdan çok öne görselleri öne çıkarması gibi değişikliklerle başarılı bir şekilde sadeleştiriyor.

hepsiburada.com 2

Alanın bu şekilde verimli kullanılması, çok satanlarla birlikte öne çıkanlar, indirimli ürünler, bedava kargo seçeneği sunanlar gibi diğer konsept ve kampanyaların da ana sayfadan kullanıcıya ulaşmasını sağlıyor. Konsept yaklaşımıyla eklenen haftanın ürünleri bölümü de yine sitenin gelirlerine doğrudan pozitif yansıyabilecek bir yenilik.

Hepsiburada'nın beta versiyonunda kategori sayfalarında eskiden indirim kampanyalarını öne çıkaran bölümün "bizim seçtiklerimiz" adlandırmasından vazgeçtiğini görmek de mümkün. En çok satanların listeleme görüntüsünde ayrıca sunulmadığı yeni tasarım, listeleme veya küçük resimlerle görüntüleme seçeneğini kullanıcıya bırakarak, tasarımda bütünlük sağlıyor. Bu denemenin ve sayfanın daha yalın görüntüsü dışında, alt kategorilerde radikal bir sapma olmadığını söyleyebiliriz.

Hepsiburada.com'un geri bildirimlere bağlı olarak, baştan aşağı yenilenme sürecinin önümüzdeki birkaç ay içinde tamamlanacağını tahmin ediyoruz. Süreç tamamlandığında daha derli toplu bir incelemeyle süreci ve sonucu size aktarıyor olacağız.

hepsiburada eski

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.