Dijitalleşme, tasarım ve büyük veri temalı DDD'15 İstanbul konferansı 28 Mayıs'ta [Özel davetiye]

Dijitalleşme, tasarım ve büyük veri temalı DDD'15 İstanbul konferansı 28 Mayıs'ta [Özel davetiye]

İstanbul'un Mayıs ayı internet ve teknoloji etkinlikleri takvimi yoğun ve eğer vakit buldum ama davetiye sorunum var diyorsanız, DDD'15 Webrazzi okurlarına özel bir teklifle düzenleniyor. Digitalization (dijitalleşme), Design (tasarım) ve Data'nın (veri) 3D'sini bir araya getiren etkinlik, Lithium Technologies sponsorluğunda 28 Mayıs'ta Soho House İstanbul’da düzenleniyor.

Tek günlük etkinliğin ana konuşmacıları arasında R/GA Londra Kreatif Direktörü James Temple, McKinsey & Company Kurucu Ortağı ve Direktörü Jacques Bughin ve Lithium Technologies Baş Veri Bilimcisi Dr. Michael Wu yer alıyor.

DDD'15 Türkiye'den markaların dijitalleşme süreçlerine de odaklanıyor. Ebru Çapa'nın moderatörlüğündeki oturumda, Turkcell Dijital Kanallar Direktörü Sertan Eratay, Yıldız Holding Dijital Pazarlama Direktörü Nevgül Anbarlılar ve Türk Hava Yolları Online Satış ve Pazarlama Müdürü Cengiz Değirmenci markalar özelinde deneyimlerini paylaşıyor.

Kapalı bir etkinlik olarak düzenlenen DDD'15 yalnızca davetiyeyle katılımcı kabul ediyor. Eğer bir davetiyeniz yoksa, DDD'15 Webrazzi okurları arasından seçilecek 5 şanslı okura özel davetiye sunuyor. Bunun için [email protected]'a konusunda "Webrazzi" yazan bir e-posta göndermeniz yeterli. E-postanızda, isim, telefon, çalıştığınız kurum ve pozisyon bilgilerinize yer vermeniz gerektiğini de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.