Pazarlama ekipleri için yönetim platformu Percolate, 40 milyon dolar yatırım aldı

Pazarlama ekipleri için yönetim platformu Percolate, 40 milyon dolar yatırım aldı

Fortune 500 listesindeki şirketlerin ortalama 50 farklı yazılımla çalıştığını söyleyen Percolate, bunların tek bir platformdan yönetilmesini sağlayan teknolojisi için 40 milyon dolar üçüncü tur yatırımı aldığını duyurdu. Lightspeed Venture Partners liderliğinde gerçekleşen ve halihazırda girişimin yatırımcıları olan Sequoia Capital, GGV Capital ve First Round Capital'ın katıldığı turla birlikte Percolate'in bugüne kadar aldığı yatırım miktarı 74,5 milyon dolara çıktı.

Pazarlamanın sosyal, mobil ve yazılım odaklı dönüşümünde markalara destek olmak mottosuyla 2011 yılında New York'ta kurulan girişim, bugün  "System of Record for Marketing" yani pazarlama için kayıt sistemi olmak şeklinde tanımladığı bir misyon üstleniyor. Pazarlama ekipleri Percolate ile, dosya yönetiminden kampanya planlamasına, yaratıcı üretiminden bunların sosyal medya ya da e-posta ile paylaşımına kadar baştan uca süreç yönetimi yapabiliyor. Percolate, söz konusu süreçlerin tutarlı bir şekilde yönetilmesini sağlayarak, özellikle çok uluslu şirketlere maliyet tasarrufu, marka standartlarının korunması ve pazarlama yatırımından sağlanan geri dönüşün arttırılması gibi faydalar sağlıyor.

Percolate ile bugün çalıştığı belirtilen 300 markanın arasında GE, Unilever, Levi's, IKEA,HSBC, Marks and Spencer, Airbnb ve Pinterest de yer alıyor.

Halihazırda New York, San Francisco, Londra, Los Angeles ve Austin'de ofisleri bulunan girişim aldığı yatırımla birlikte Avrupa, Latin Amerika ve Asya'da da yeni ofisler açmayı planlıyor. Percolate'in bunun için yerel oyuncuları satın alabileceği de notlar arasında.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.