Girişimcilik Vakfı 2015 Fellow Programı girişimci ruhlu üniversite öğrencilerini bekliyor

Girişimcilik Vakfı 2015 Fellow Programı girişimci ruhlu üniversite öğrencilerini bekliyor

Girisimcilik Vakfi FellowProgrami

Türkiye'de üniversiteli gençlere girişimcilik kültürünü aşılamak amacıyla yola çıkan Girişimcilik Vakfı, 2015 yılı 'Fellow' başvularını almaya başladı.

Girişimcilik Vakfı 2015 Fellow Programı, bildiğimiz programların aksine girişimcileri değil girişimcilik potansiyeli taşıdığını gösterebilen üniversite öğrencilerini arıyor. Girişim elçileri olarak kabul edilen öğrenciler, Girişimcilik Vakfı ile farklı etkinlik ve projelerde yer alma, burs alma (12 ay boyunca 500 TL), ilham veren rol modellerle tanışma ve uluslararası girişim ağına dâhil olma imkanına kavuşuyor.

12 Haziran'a kadar sürecek olan başvurular sonucunda seçilen adaylar 6 adımdan oluşan bir seçim sürecine alınıyor. Özel bir analiz ve mülakattan geçen adayların başvurularının geçerli olması içinse 17-24 yaşları arasında, T.C. vatandaşı, Türkiye'de ikamet etmesi ve üniversite öğrencisi olması gerekiyor.

2014'te neler oldu?

Geçen yılın Mayıs ayında tanıtımı yapılan Girişimcilik Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra, geçen yıl 6 binden fazla başvuru aldıklarını, bu yıl da Fellow Programı'na 15 binden fazla başvuru beklediklerini dile getiriyor. Hem girişimci hem de yatırımcı şapkasıyla tanıdığımız Sina Afra, 2014 yılının nasıl geçtiğini aşağıdaki infografikle güzel bir şekilde özetliyor.

Detaylar için girisimcilikvakfi.org'u ziyaret edebilir, başvuru formunu girisimcilikvakfi.org/form.php adresinde bulabilirsiniz.

Girisimcilik Vakfi Fellow 2015

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.