Drift Draft Destroy: Gripati'den gerçek zamanlı ve çok oyunculu mobil yarış oyunu

Drift Draft Destroy: Gripati'den gerçek zamanlı ve çok oyunculu mobil yarış oyunu

Drift-Draft-DestroyDolmuş Driver ve Egg Fight gibi milyonlarca kullanıcıya ulaşan oyunların yapımcısı olan yerli mobil oyun stüdyosu Gripati, yeni oyunu Drift Draft Destroy'u (Vur Kır Parçala) yayınladı.

Drift Draft Destroy, gerçek zamanlı çok oyunculu bir mobil yarış oyunu. Oyun tamamen anlık olarak o an oyunu oynayan 4 oyuncu arasında geçiyor. Her yeni yarışta sistem otomatik olarak sizi yeni oyuncularla eşleştirerek yarıştırıyor. Oyun içerisinde sahip olduğunuz araca yön tuşlarıyla hareket ettirerek "drift" yapmasını sağlıyorsunuz ve amaç tabi ki 4 kişi arasından birinci olmak.

Drift-Draft-Destroy

Yarışırken yoldan kazandığınız parçalar ile aracınızın anlık olarak hızını arttırmak, diğer araçlara füze atmak gibi çeşitli özelliklere sahip olabiliyorsunuz. Yarışlardan topladığınız altınlar ile aracınızı ayrıca geliştirebiliyorsunuz. Bu oyunla birlikte yerelleşmeye daha da önem verdiklerini belirten ekip, oyunu 14 ayrı dilde yayınlamış.

Yaklaşık bir haftadır App Store'da feature edilen Drift Draft Destroy'u iOS kullanıcıları ücretsiz olarak indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.