Yahoo, mobil uygulama ve doğal video reklamları için iki yeni reklam formatı tanıttı

Yahoo, mobil uygulama ve doğal video reklamları için iki yeni reklam formatı tanıttı

YahooMarissa Mayer önderliğinde mobile odaklanmaya devam ediyor. Şirket bugün reklam verenler için iki yeni reklam ürününü tanıttı.

Yahoo'nun reklam envanterine iki yeni video reklam formatı ekliyor. Yeni reklam formatlarıyla Yahoo özellikle mobil uygulamalar için reklam veren kişi ve şirketleri hedefliyor.

Bundan böyle şirketler ve kullanıcılar Yahoo'nun internet sitesi ve mobil uygulamaları üzerinde yer alan video alanlarına doğal (native) reklam verebilecekler aynı zamanda video içerisinde istedikleri mobil uygulamanın indirilebilir olmasını sağlayacaklar. Bu iki yeni alanın en önemli özelliği doğal reklam olması sebebiyle Yahoo'nun içeriğiyle bütünleşmesi ve daha fazla kullanıcıya ulaşması. Yahoo'nun ürettiği dergiler de doğal video reklam verilebilecek alanlara dahil.

Geçen yıl Flurry ile işbirliğine giden Yahoo, yeni reklam formatlarının ölçümlenmesi için de Flurry ile anlaşma yapmış. Reklamverenler, reklamlarının detaylı performanslarını ve istatistiklerini Flurry'yi üzerinden alabilecekler. Bu yeni reklam formatlarının Yahoo'nun içeriklerinden elde ettiği gelirin artmasına ne oranda katkı sağlayacağını ve performansını göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.