Akıllı evler için güvenlik donanımı girişimi: Canary

Akıllı evler için güvenlik donanımı girişimi: Canary

Donanım odaklı akıllı ev girişimlerinin son yıllarda yükselme dönemini yaşıyoruz. Google tarafından satın alınan akıllı termostat Nest ile birlikte bu alanda çok daha fazla girişim görmeye başladık. Bu tarz donanım odaklı cihazlara eklenen bir yenisi de Canary oldu. Canary, herkese hitap ediyor ve evleri akıllı hale getirmek için bir güvenlik donanımı sunuyor.

New York merkezli girişim, oldukça pahalı olan olan geleneksel ev güvenliği ve alarm uygulamalarını kendisine rakip olarak almış. Eve çok basit şekilde kurabileceğiniz Canary'nin üstünde ses algılayıcılar ve kameralar (hatta bu kameranın gece görüşü de mevcut) bulunuyor. Cihazı bir kez evinize kurduğunuzda ve görüş alanını belirlediğinizde, dilediğiniz zaman mobil uygulama üstünden evinize göz atabiliyor, olağan dışı bir durum algılandığında, akıllı telefonunuza bir bildirim olarak alıyorsunuz.

canary-banner

Canary, akıllı ev izleme çözümleri sunuyor. Canary'de geniş açı HD video izleyebiliyor, yüksek kaliteli sesler sunuyor, hareket algılama sensörlerinin yanında, cihaz havanın sıcaklık, nem ve hava kalitesi gibi bilgileri de sağlıyor. Canary, 249 dolarlık fiyatı ile pahalı ve geleneksel rakiplerine karşı pazarda pay kapmaya çalışacak. Canary güvenlik sistemiyle evinizi akıllandırırken, bunun yanı sıra evinizde bıraktığınız hayvan dostlarınızı da gözleyebilemenizi sağlıyor. Örnek vermek gerekirse siz işe gittiğinizde, evde bıraktığınız evcil hayvanlarınıza göz atabiliyor ve işlerin yolunda gittiğine emin olabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.