DJI Phantom 3 drone, 4K video kayıt özelliği ve iyileştirilmiş GPS ile satışa sunuluyor

DJI Phantom 3 drone, 4K video kayıt özelliği ve iyileştirilmiş GPS ile satışa sunuluyor

Son kullanıcıya ulaşan drone'lar arasında en popüler markalardan olan DJI'ın son modeli Phantom 3 dün tanıtıldı.

Phantom 3 Professional ve Phantom 3 Advanced isimli iki yeni modelle kullanıcılara sunulacak yeni drone'lar hem video kayıt özellikleri hem de üzerlerinde barındırdıkları teknolojiler bakımından daha gelişmiş görünüyor. İki modelde de stabilizatör (dengeleyeci) standart olarak geliyor.

Phantom 3'ün "Advanced" ve "Professional" modellerini birbirinden ayıran ise kamera özellikleri. Professional ismi modelde 4K(30fps)/12-megapixel kamera yer alırken Advanced modelinde 1080p(up to 60fps)/12-megapixel özelliklerine sahip kamera yer alıyor. Phantom 3'ün kamerasız olarak satılacak, üçüncü parti kameraların (GoPro gibi) takılabileceği versiyonu da ileride üretilebilir.

dji-vision-phantom-3-advanced-professional

Kameranın yanı sıra Phantom üzerindeki GPS sistemi GLONASS destekli yapılmış. Yeni modeller ayrıca akıllı telefon veya tabletinize yaklaşık 1,6 km menzil içerisinde anlık olarak 720p HD formatında 23 dakika görüntü yollayabilecek. Phantom 3, Youtube üzerinde direk canlı yayın d yapabilecek.

Gelecek haftalarda satışa çıkacak olan Phantom 3'ün "Professional" kodlu modelinin Amerika'da yaklaşık olarak 1.260 dolar, "Advanced" ismi modelinin ise yaklaşık 1000 dolarlık satış etiketine sahip olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.