Startupbootcamp İstanbul 2015 programı için başvurular açıldı

Startupbootcamp İstanbul 2015 programı için başvurular açıldı

Avrupa'nın önde gelen girişim hızlandırma programlarından Startupbootcamp'in İstanbul 2015 programı için başvurular bugün açıldı. Türkiye ile birlikte Orta Doğu, Kuzey Afrika'daki girişimleri de hedefleyen program, seçilen girişimcilere finansal destekle birlikte Startupbootcamp'in geniş uluslararası ağının kapılarını açıyor.

Startupbootcamp İstanbul'un Eylül-Kasım 2015 döneminde düzenlenecek olan hızlandırıcı programına katılmak isteyen girişimci adayları için son başvuru tarihi 1 Temmuz. Program takvimine göre, bu başvurular arasından seçimler 27-28 Temmuz tarihlerinde yapılacak ve seçilen girişimler 1 Eylül'den itibaren Startupbootcamp İstanbul'un şehirde üç farklı konumda yer alan ofislerinde  çalışmalarına başlayabilecekler. Her bir girişime 15 bin euro tutarında finansal destek sağlayan program, girişimlerin Startupbootcamp ağındaki 200 yerel ve 2 binin üzerinde küresel mentora ulaşmasını sağlıyor.

startupbootcamp

Programın sonunda girişimleri 250'den fazla yatırımcıyla buluşturan Demo Etkinliği ise 8 Aralık'ta düzenleniyor. Startupbootcamp İstanbul'un hızlandırma programına başvurmak için, programın farklı ofislerinde olduğu gibi (örneğin bu yıl Londra'da fintech, Amsterdam'da e-ticaret gibi spesifik girişimler hedefleniyor) belirli bir alan sınırlaması yok. Konuyla ilgili fikir edinmek için Startupbootcamp İstanbul 2014 programına seçilen girişimleri görebilirsiniz.

Startupbootcamp İstanbul 2015'e başvurmak için linki takip edebilir, daha detaylı bilgi için sayfasına gidebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.