#Katch, Meerkat yayınlarınızı tek hashtag'le otomatikman YouTube'a aktarıyor

#Katch, Meerkat yayınlarınızı tek hashtag'le otomatikman YouTube'a aktarıyor

Birinci ayını doldurmadan 40 milyon doların üzerinde değerlemeye ulaşan Meerkat'e ilgi devam ediyor. Bunun son göstergesi, canlı yayın uygulamasını tamamlayan #Katch'in Product Hunt'ta haftasonunda en çok oylanan ürünü haline gelmesiydi. #Katch, tek hashtag'le Meerkat canlı yayınlarınızı otomatikman YouTube'a aktarıyor.

Canlı yayınınızı otomatikman takipçilerinize tweet'leyen Meerkat, canlı yayın sonunda kaydetmeniz için size bir seçenek sunuyor ancak #Katch, kaydettiğiniz videoyu (Meerkast'i) YouTube'a aktarma zahmetinden sizi kurtarmasıyla başarılı bir kısa yol sağlıyor. Meerkat'te yaptığımız çoğu şişman suratlı, özensiz kadrajlı çekimlerimizi YouTube'da ölümsüzleştirmek için yapmak gereken tek şey, canlı yayın tweet'imize #katch hashtag'i eklemek. Canlı yayınızı otomatikman YouTube'a yükleyen #Katch, yayın hazır olduğunda YouTube bağlantısını yorumlar, yani canlı yayın tweet'inize cevap olarak size gönderiyor.

#Katch ile başlayan bütün Meerkat canlı yayınlarının sonu YouTube'da bitiyor, buna size ait olmayanlar da dahil. Yani Twitter'da gördüğünüz bir başkasına ait canlı yayını retweet ederken, #katch hashtag'ini eklemeniz durumunda yayın yine otomatikman YouTube'a yükleniyor. Bu, elbette bazı kullanıcıların tepkisine yol açabilecek bir özellik.

#Katch, iyi bir kısa yol olsa da, Meerkat'in Snapchat benzeri şekilde kullanıcı istediği takdirde videoların kaybolmasına izin vermesi bazı kullanıcıların sevdiği bir özellik. Bu nedenle #Katch'in Meerkat'in tüm büyüsünü bozduğuna dair yorumlar da var. #Katch bu sorun için  video yayınlarının kontrolünü yalnızca yayıncısına verecek şekilde bir çözüm geliştiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.