Facebook mobil girişimleri FbStart programıyla destekliyor

Facebook mobil girişimleri FbStart programıyla destekliyor

Facebook, yeni mobil girişimlere ve girişim fikirlerine destek sağladığı FbStart programı için hizmet verecek olan bir portal açtı.

Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen FbStart programını, erken dönem mobil girişimlerin uygulamalarını yapmalarına ve geliştirmelerine destek sağlayan bir girişim hızlandırıcı program olarak nitelendirebiliriz. Mobil uygulamayla iş yapan girişimlere yönelik hazırlanan global programa FbStart.com adresi üstünden başvurabiliyor ve girişimler yine web sitesine burası üstünden giriş yaparak uygulamalarına pek çok katkı sağlayacak kaynaklara tek bir yerden ulaşma imkanına kavuşuyorlar.

Programa katılma hakkı elde eden girişimler, maddi karşılığı toplamda 60 bin dolar civarında olan kaynağa erişebiliyorlar. FbStart programının üyesi olan girişimlere Facebook reklam kredisi ve Parse kredisi sağlanmasının yanı sıra, Adobe, MailChimp, HootSuite ve Salesforce gibi şirketlerin ürünlerine de belli bir süre ücretsiz erişim hakkı veriliyor.

Eğer sizin de bir mobil girişiminiz varsa, FbStart programına katılmak için başvurunuzu fbstart.com adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.