Mobil İstanbul'un geliştirici günleri kapsamındaki iOS temalı etkinliği 21 Mart'ta yapılacak

Mobil İstanbul'un geliştirici günleri kapsamındaki iOS temalı etkinliği 21 Mart'ta yapılacak

Her ay  "Geliştirici Günleri" ve "Let's Talk" temalarıyla yazılım geliştiriciler, tasarımcılar ve sektörün diğer alanlarında görev yapan kişileri bir araya getiren Mobil İstanbul bu hafta sonu iOS uygulama geliştirme konusu odağında bir "Geliştirici Günleri" etkinliği düzenliyor.

21 Mart Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversite'si D Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinlik ile iOS uygulama alanında yazılım geliştirme uzmanlığı yapan kişiler diğer geliştiricilerle ve ilk adımı atacak yeni adaylarla bir araya gelerek yaşadıkları tecrübeleri, karşılaştıkları sorunları ve bunları nasıl çözdüklerini paylaşacaklar.

Tüm gün sürecek olacak etkinlik ilk olarak  Profesyonel iOS Uygulama Gelistiricisi Olmanin Rotası” başlıklı sunumla başlayarak ardından "Geliştirici perspektifinden “Mobil Dünyada Tasarımcı Olmak” ve "IOS Mutfağından Lezzetli APPler Pişirmenin Püf Noktaları" başlıklı sunumlarla devam edecek. Verilecek kahve aralarında katılımcılar birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkanına da sahip olacaklar.

Etkinliğe buradan 20 TL ücretle kayıt olabilir, buradan da programla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.