goFlow farklı spor dallarını bünyesine ekledi ve 500 bin dolarlık tohum yatırımı aldı

goFlow farklı spor dallarını bünyesine ekledi ve 500 bin dolarlık tohum yatırımı aldı

Sörf yapan sporcular ve sörf meraklıları için hava koşullarını aktaran, içeriğini de kullanıcıların oluşturduğu bir girişim olan goFlow kendisini biraz da pivot ederek sınırlarını genişletti ve 500 bin dolarlık tohum yatırımını aldı.

Aynı zamanda profesyonel bir sörf sporcusu olan Roni Eshel tarafından kurulan goFlow geçtiğimiz yıl tüm dünyadan gönderilen hava koşulları raporu sayısı 1 milyonu aştı. Uygulamanın bu hızlı yükselişi hem yatırımcıların dikkatini çekmiş oldu hem de kurucusu olan bir sörf sporcusunu girişimciye çevirmiş oldu.

Sörf alanındaki büyük ilgiyle birlikte, goFlow pek çok yeni spor dalını da bünyesine ekleme kararı aldı ve bir anlamda uygulamanın hitap ettiği kitle sayısını oldukça yükseltti. Bundan böyle kullanıcılar sadece sörf değil, dalış, bisiklet, kitesurf, bot, kaykay, golf veya snowboard gibi spor dallarıyla ilgili de hava koşulları bilgisini alabilecek. Bu tarz farklı spor dalları için farklı dikeylerde uygulamalar bulunuyor olsa da, goFlow attığı erken adımla hepsini bir araya getiren daha değerli bir platform olabilir ve birden fazla sporla ilgilenen kullanıcıların öncelikli ilgisini çekebilir.

goFlow'a gelen yarım milyon dolarlık yatırımın melek yatırımcılardan geldiğini de belirtelim. Gelecekte akıllı saatler ve sağlık uygulamaları gibi çeşitli cihazlarla da bağlanan bir goFlow uygulaması sporcular için vazgeçilmez bir hal almaya başlayabilir. Bu noktada önemli olan goFlow'un aktif kullanıcı sayısını eklenen yeni spor dallarıyla sürekli artırması ve tabii ki içerik sağlama konusunda devamlılığına bağlı olacak.

1656126_380072798825352_8623960605727739091_n

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.