Women Techmakers Istanbul Konferansı 15 Mart'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde

Women Techmakers Istanbul Konferansı 15 Mart'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde

Geçen yıl 50'den fazla kadın konuşmacının yer aldığı Women Techmakers Istanbul etkinliği bu sene 15 Mart Pazar günü (saat 09:30 ile 17:40 arasında) Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenleniyor.

Teknolojiyle ilgilenen kadınların birbirleriyle iletişim içinde olmalarını ve birbirlerine ilham vermelerini hedefleyen etkinlik, geniş bir konu dağarcığıyla tam güne yayılıyor. Dilerseniz programa göz atabilirsiniz.

Geçen yıldan farklı olarak Startup Launch Elevator Pitch adında bir bölüme daha ev sahipliği yapacak olan etkinlikte kadın girişimciler/girişimci adayları elevator pitch konusunda kısa bir eğitim alıp aralarında önemli isimlerin de bulunduğu juriye karşı sunum yapabilecek. Eklemek gerekirse; juri karşısına çıkmak isteyen kişilerin başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

Etkinlikte bunun dışında fuaye alanının da katılımcıların ilgisini çekebilecek düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Women Techmakers Istanbul ile ilgili gelişmeleri Twitter'da @wtmistanbul hesabından takip edebilirsiniz. Ücretsiz kayıt içinse etkinliğin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.