Mobil Dünya Kongresi 2015'te Türkiye standını dolaştık

Mobil Dünya Kongresi'nde İstanbul Ticaret odası (İTO) desteğiyle açılan Türkiye standını gezen Noyan'ın ilk durağı cep telefonları için ekran koruyucusu üreten Cayka.

Mobil Dünya Kongresi'nde İstanbul Ticaret odası (İTO) desteğiyle açılan Türkiye standını gezen Noyan'ın ilk durağı cep telefonları için ekran koruyucusu üreten Cayka. Ardından fuarda GSM operatörleri ve e-ticaret siteleri için mobil uygulamaların kullanım ve gelirini arttırmaya yönelik ürünü netmera'yı öne çıkaran Inomera'ya konuk olan Noyan, Rintek Ar-Ge yazılım geliştirme standını da ziyaret ediyor. Noyan turuna telekom altyapısı servisini 30 ülkede 140 müşteriye ulaştırdığını söyleyen Verscom'la devam ediyor.

Pavilyon'da yer alan Netaş'ın yalnızca Türkiye'nin değil bölgenin en büyük sistem entegratörü haline geldiğini göstermek istediklerini söyleyen Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Sercan Taşkıran, Noyan'a Netaş'ın öncelikli projelerini anlatıyor. Fuarda çoklu mesaj çözümünü öne çıkaran ODC, Dubai ofisiyle halihazırda Orta Doğu ve Afrika'da başlayan atılımı sürdürmek istediklerini söylüyor. Noyan son olarak telekomünikasyon kuleleri üreten ihracatçı firma Emek Group ve Türkiye'de toplu SMS pazarının yüzde 50'sini elinde tuttuğunu söyleyen FigenSoft'a konuk oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.