Zynga, yeni oyunu Dawn of Titans'ı duyurdu

Zynga son dönemde girdiği darboğazdan çıkmak için adımlar atmaya başladı. Zynga, 2014 yılında satın aldığı NaturalMotion oyun stüdyosu ile üzerinde çalıştığı ilk oyun Dawn of Titans'ı duyurdu.
Zynga, yeni oyunu Dawn of Titans'ı duyurdu

dawn-of-titans_battle-scene

Zynga son dönemde girdiği darboğazdan çıkmak için adımlar atmaya başladı. Zynga, 2014 yılında satın aldığı NaturalMotion oyun stüdyosu ile üzerinde çalıştığı ilk oyun Dawn of Titansduyurdu.

Zynga'nın hedefini farklı kategorilerde ve türlerde oyunlar yapmak üzerine kurdu. Bir savaş oyunu olan Dawn of Titans da Aksiyon/Strateji türünde bir oyun ve bugüne dek Zynga'nın pek de alışmadığımız çizgisinde bir oyun.

Dawn of Titans'la ilgili Zynga'nın yayınladığı blog yazısında ufak göndermeler de bulunuyor. Gerçek oyunculara 'wow' dedirtecek bir deneyimi hedef almaları, World of Warcraft gibi esaslı oyunları oynayan oyuncu kitleye de bir gönderme niteliği taşıyor. Zynga bu oyunda son teknolojileri kullanarak gerçekçi, dokunmatik ekranda parmaklarınızla gerçek zamanlı olarak yönetebileceğiniz dev orduların savaşını konu alıyor. Kısacası epik savaş sahnelerinin de olacağı bir oyun olması hedeflenmiş.

Dawn of Titans'da pek çok savaş ünitesi, ağaçlar ve şelaleler gibi doğal koşullar yansıtılacak. Böylece oyunda çevresel faktörler de olacağa benziyor ve tabii ki strateji oluşturmanız gereken savaşlar sizi bekliyor olacak.

Zynga'nın 527 milyon dolara satın aldığı NaturalMotion ile üreteceği ilk oyun olacak olan Dawn of Titans'ın çıkış tarihi ise şimdilik belli değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.