MWC 2015'te henüz piyasaya çıkmayan Jolla Tablet'i inceledik

MWC 2015'te henüz piyasaya çıkmayan Jolla Tablet'i inceledik

MWC 2015'te Jolla'nın Baş Tasarımcısı Martin Schuele de bir röportaj yaptık ve Finlandiyalı akıllı cihaz üreticisinin yılın tablet bilgisayarı hakkında bilgi aldık.

Röportajımızda Jolla Tablet'in test aşamasındaki modelini ve nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğunu görebilirsiniz ama ek olarak bir kaç teknik bilgi vermeyi ihmal etmeyelim.

7.85 inç büyüklüğünde bir IPS ekrana sahip olan Jolla Tablet, Sailfish OS 2.0 işletim sistemine sahip ve 2GB Ram, 1.8 GHz Quad-Core Intel Atom işlemciyle çalışıyor. Teknik özellikler bakımından iPad Mini 3 ve Nexus 9 gibi son model rakiplerine kafa tutan Jolla Tablet, fiyatıyla da tercih sebebi olmak istiyor.

Jolla Tablet'in Indiegogo kampanyası halen devam ediyor ve 219 dolara sipariş verilebiliyor. Haziran 2015'te satışa çıkması beklenen Jolla Tablet'in perakande satış fiyatı 299 dolar olacak.

Hatırlarsanız Jolla Tablet, Indiegogo'da 40 saat içinde 1 milyon dolar destek toplamıştı. Şu anda destek miktarı 2.2 milyon doları aşmış durumda. Aralık 2014'te 10 milyon dolar yatırım alan Jolla, mobil ticaret çağına hazırlandığını da göstermişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.