Bluesmart akıllı telefonlardan kontrol edilebilen 3G'li akıllı bavulunu satışa sunuyor

Bluesmart akıllı telefonlardan kontrol edilebilen 3G'li akıllı bavulunu satışa sunuyor

İnternete bağlı seyahat odağında akıllı cihazlar geliştiren Bluesmart, ilk olarak Indigogo'da kitlesel fonlamaya açtığı akıllı bavul projesi için mobil operatör Telefónica ile anlaştı.

Indigogo'da açtığı kampanya ile çok büyük ilgi çeken ve 8 bin kişiden toplam 2 milyon dolar fon toplayan şirket, bunun sonucunda ilk seri üretime başlayarak Temmuz 2015'te akıllı bavulları kullanıcılarla buluşturuyor.

Akıllı bavullar üzerinde Telefónica 3G'li SIM'lerini kullanacak olan şirket, telefonlarla M2M iletişim kuracak. Bluesmart akıllı bavulu tasarlarken seyahat sırasında en çok karşılaşan sorunlar üzerine eğilmiş, bunların başında da güvenlik ve konforun gelmiş. Bavulun ilk dikkat çeken güvenlik uygulaması ise akıllı telefonunuz üzerinden tek tuşla bavulunuzu kilitlenebilecek olması. Bunun yanında bavulunuz ile sizin aranızda var olan mesafe belirttiğiniz aralığı geçerse yine akıllı telefonunuza bildirim gelerek bavul ile sizin aranızdaki mesafenin arttığı yönünde sizi uyarıyor.

akıllı-bavul-1

Hırsızlık ve kaybolmalara karşı geliştirilen bir diğer özellikte bavulun lokasyonunun gösterilmesi. Bluesmart uygulaması üzerinden bavulunuzun anlık olarak nerede olduğunu harita üzerinden detaylı bir şekilde görebiliyorsunuz. Seyahat eden kullanıcıların konforu için de birçok özellik barındıran bavulda, özellikle uçak seyahatlerinde kritik öneme sahip olan bavul ağırlığını yine akıllı telefonunuz ile görebiliyorsunuz. İçerisinde şarj üniteside bulunduran bavul ile cihazlarınızı şarj edebilmenizde mümkün.

akıllı-bavul-2

Uygulamanın içine eğlence katan Bluesmart, ne kadar süredir seyahatte olduğunuzu ve toplam ne kadar mesafe katettiğiniz gibi detayları da hafızasında tutarak detaylı olarak size arayüzü üstünden gösteriyor. Akıllı saatler için de uygulamasını geliştiren Bluesmart'ın satışa başlayacağı anda sahip olduğu özellikler ile büyük ilgi çekeceğini söyleyebiliriz. Bavulun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir dilerseniz 299 dolar fiyat etiketiyle ön sipariş verebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.